3 Eylül 2025 Çarşamba / 11 RebiülEvvel 1447

Emine Erdoğan: Çin'de gerçekleşen tarihi buluşmanın ortak geleceğimize yeni ufuklar açmasını diliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çin'in Tiencin kentinde düzenlenen Şanghay İşbirliği Teşkilatı 25. Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi kapsamında katıldıkları programlara ilişkin video paylaştı. Emine Erdoğan, paylaşımında 'Çin'de gerçekleşen tarihi buluşmanın, barışa, istikrara ve ortak geleceğimize yeni ufuklar açmasını diliyorum.' ifadelerini kullandı.

AA2 Eylül 2025 Salı 11:19 - Güncelleme:
Emine Erdoğan: Çin'de gerçekleşen tarihi buluşmanın ortak geleceğimize yeni ufuklar açmasını diliyorum

Emine Erdoğan, NSosyal'deki hesabından yaptığı paylaşımda, "Çin'de gerçekleşen tarihi buluşmanın, barışa, istikrara ve ortak geleceğimize yeni ufuklar açmasını diliyorum. İnanıyorum ki zirvede alınan kararlar, uluslararası dayanışmayı güçlendirip dostlukları pekiştirecektir." ifadelerini kullandı.

Paylaşımdaki videoda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın Tiencin kentine ulaştıklarında karşılanmaları, resmi akşam yemeği ve lider eşleri programından görüntüler yer aldı.

ÖNERİLEN VİDEO

Doğada nefes kesen anlar! Boks maçı gibi kapışma

Kapat
Video yükleniyor...