25 Nisan 2026 Cumartesi / 9 Zilkade 1447

Emine Erdoğan'dan iyilik seferberliğine destek: Ayak izimiz kalbe dokunmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TOGEM-DER tarafından 'İyilik, Sürdürülebilirlik ve Dayanışma' temasıyla düzenlenen 4. Cemre Çarşısı'na katıldı. Sosyal medya hesabından videolu paylaşım yapan Erdoğan, 'Arkamızda bir ayak izi bırakacaksak, bu iz kalbe dokunan izler olmalıdır' diyerek dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

AA25 Nisan 2026 Cumartesi 12:20 - Güncelleme:
Emine Erdoğan'dan iyilik seferberliğine destek: Ayak izimiz kalbe dokunmalı

Emine Erdoğan, açılışına katıldığı 4. Cemre Çarşısı'na ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, şunları kaydetti:

"Eğer arkamızda bir ayak izi bırakacaksak, bu iz, insanlık için atılmış adımlardan arda kalan, kalbe dokunan izler olmalıdır. Çok şükür bizim topraklarımız, böyle izlerle dopdolu. Nitekim bizler, hayatın anlamını ve varlık sebebimizi, iyilik yapmak için vesileler aramada, ailemize, komşularımıza, dostlarımıza ve tüm canlılara el uzatmakta buluyoruz."

ÖNERİLEN VİDEO

Güney Kıbrıs'ta İsrail sermayeli kapalı gettolar

Kapat
Video yükleniyor...