26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

“Emine- Fatma Çevik Anaokulu” protokol töreni yapıldı

Hayırsever Fatma Çevik tarafından Kepez'e yaptırılacak olan 4 derslikli anaokulu için Antalya Valiliği’nde protokol imza töreni düzenlendi.

27 Aralık 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
“Emine- Fatma Çevik Anaokulu”  protokol töreni yapıldı
Protokol imza törenine Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay Kepez Kaymakam Vekili Mehmet Baygül ile hayırsever Fatma Çevik katıldılar.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk törendeki konuşmasında; “ Güzel bir olayı gerçekleştirmek için yine bir aradayız. Fatma Çevik hanımefendi bizim ihtiyacımızı gidermek adına bir okul yaptıracak, hayırseverimize eğitime sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Hayırsever Fatma Çevik de okulun hayırlı olmasını diledi ve ardından Vali Öztürk, Kaymakam Baygül, Milli Eğitim Müdürümüz Gülay ile Hayırsever Çevik protokolü imzaladılar. Tören, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Hayırsever Fatma Çevik, 1938 yılında Sinop Boyabat’ta doğmuştur. İlkokulu İstanbul Küçükyalı’da bitirmiş, daha sonra çalışmak üzere Almanya Wissabaden’e gitmiş ve orda uzun yıllar çalışmıştır. Çalıştığı iş yerinden emeklilik hakkını kazanarak emekli olmuş ve şuanda Antalya’da ikamet etmektedir Hayırseverimiz, eğitime katkı sağlamak amacıyla Almanya’da yapmış olduğu birikimlerle Kepez ilçesinde bulunan Göksu İlkokulu içerisine 4 derslikli Emine-Fatma Çevik anaokulu yaptırmaya karar vermiştir. Anaokulu inşaatı tamamlandığında okula “Emine- Fatma Çevik Anaokulu” ismi verilecektir.