5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

En güzel Cuma mesajları

Cuma mesajlarında en güzel ve en anlamlı seçenekleri sizler için derledik.

24 Ağustos 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
En güzel Cuma mesajları

Müslüman aleminin her hafta dua ve ibadetler ile geçirdiği bir Cuma günü daha geldi, çattı. Bugün Kurban Bayramı ile birlikte idrak edeceğimiz bu önemli gün nedeniyle Cuma mesajları, sosyal medyada en çok paylaşım alan konular arasında yer aldı. 24 Ağustos Cuma günü ile ilgili en güzel mesajlara bu başlık altından ulaşabileceksiniz. Siz de sevdiklerinize hemen buradan resimli cuma mesajları iletebilirsiniz.

KURBAN BAYRAMI'NIN 4. GÜNÜNE ÖZEL CUMA MESAJLARI

Hem Kurban Bayramı hem de Cuma gününü birlikte idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Hemen bir sonraki sayfaya geçerek en güzel cuma mesajlarına bakabilirsiniz.

"Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. " (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun. Dua eder, Dua beklerim. Selamlar.


Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...

Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

Rabbim Ne olur hiçbir annenin yüreğini, evladının acısıyla yakma! Çocukları,kirli dünyamızdan koru, sakla! Sağlık ve Huzurla HAYIRLI CUMALAR.

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

"Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir."(A'raf,7/199) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun.

Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar.....

"Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm Müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim. "

“Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.”

“Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam.”