25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bacağı kırılan AK Partili vekil İlknur Denizli, Başbakan'ın konuşması bitmeden hastaneye gitmedi!

AK Partili vekil İlknur Denizli'nin burkulan sol bacağı kırıldı.

DHA29 Aralık 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Bacağı kırılan AK Partili vekil İlknur Denizli, Başbakan'ın konuşması bitmeden hastaneye gitmedi!
Adı İzmir'in Konak Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen İlknur Denizli, buna rağmen Başbakan'ın konuşması bitinceye kadar miting alanında bekledi. Daha sonra hastaneye götürülen Denizli'nin bacağı alçıya alındı.

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa Mitingi'ni izlerken kaza geçirdi. Miting alanına yürürken, yol kenarına yapılan yağmur suyu kanalına basınca ayağı ters dönen Denizli düştü. Acıyla kıvranan İlknur Denizli'nin sol bacağında lif koptuğu ve kırık olduğu anlaşıldı.



BAŞBAKAN'IN KONUŞMASININ BİTMESİNİ BEKLEDİ

Acısına rağmen miting alanında ayağını ovarak Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının bitmesini bekleyen İlknur Denizli, ayağının üzerine basamadığı için miting alanından iki kişinin koluna girmesiyle ayrıldı. Hastaneye kaldırılan Denizli'nin sol bacağı alçıya alındı.

Ak Parti'den Konak Belediye Başkan adayı olması beklenen İlknur Denizli, "Ağrım çok. Pazartesi günü üniversite hastanelerinden birinde ameliyat olacağım. Kırığın yanı sıra lif de koptu. Yürüyemiyorum. Beni en kısa zamanda ayağa kaldıracak bir tedavinin uygulanması gerekir" dedi.