18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Fethullah Gülen darbeyi itiraf etti!

Paralel Devlet Yapılanması lideri Fethullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kendisinin bu olayla hiçbir bağı olmadığını söylemişti. Ancak ilk kez FETÖ üyelerine konuşan PDY lideri Fethullah Gülen darbeyi itiraf etti ve tehditler savurdu. Fethullah Gülen’in darbe itirafı haberimizde.

19 Eylül 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fethullah Gülen darbeyi itiraf etti!

Terörist başı Fethullah Gülen'in FETÖ’cülere yeni talimatlar verirken aynı zamanda millete tehditlerde bulundu. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra örgüt üyelerine karşı ilk kez konuşan Fethullah Gülen hadsiz ifadelerde bulundu ve darbeyi yaptığını da itiraf etti.

 

 

Teröristbaşı Fethullah Gülen’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast imasında bulunurken, meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hakaret ederek tehdit etti.

 

KANLI DARBEYİ SAVUNDU

 

İlk açıklamalarında "darbeyi ben yaptırmadım" yalanına sığınan Teröristbaşı Fetullah Gülen, delillerin birer birer ortaya çıkması, itirafların başlaması, asker imamın Akıncılar Üssü'nde yakalanması ve FETÖ'cü emniyet müdürünün asker kıyafeti ile tankın içinde ortaya çıkması ile bu yalanı daha fazla sürdürmedi. Terörist başı videoda da görüldüğü gibi yapılan darbe girişimini ve halka yapılan hain saldırıları hem savundu hem de itiraf etti.

 

CUMHURBAŞKANINA SUİKAST İMASINDA BULUNDU

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da açıkça tehdit eden Terörist başı Gülen, Hitler'in intiharını hatırlatarak akıllarında olan suikast ihtimalini dışa vurmuş oldu.

 

TERÖRİSTBAŞI GÜLEN'DEN MİLLETE TEHDİT: HAYATTA KALIRLARSA...

 

Meydanlarda şanlı direnişleri ile darbeye izin vermeyen milletimizi de tehdit eden Terörist başı, Dünya kamuoyunun milletimizi sarmaladığını de itiraf etti.

 

"Varsın bir sürü ahmak bir başarı elde etmiş gibi güle dursun, düğünler dernekler kursun, o komik durumlarını birer bayram ilan etsinler fakat dünya onları alaya alıyor" sözlerini ise, "Hayatta kalırlarsa eğer yaptıklarından utanacaklar ve keşke diyecekler fakat öbür tarafta da keşke diyemeyecekler" tehdidiyle devam ettirdi.

 

FETHULLAH GÜLEN DARBEYİ İTİRAF ETTİĞİ VİDEOYU İZLE