23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Google neden yavaşladı? Google çöktü mü? Resmi açıklama geldi!

Google neden yavaşladı? Google çöktü mü? Google erişim sorunu ne zaman çözülecek? gibi soruların yanıtları tüm Google kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Google'ın aniden yavaşlaması kullanıcıları harekete geçirdi. Gelen son dakika haberine göre, arama motru devi Google ve sağladığı hizmetlerde erişim sorunu yaşanıyor.

19 Aralık 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Google neden yavaşladı? Google çöktü mü? Resmi açıklama geldi!
Tüm Google kullanıcıları Google neden yavaşladı? Google çöktü mü? Google erişim sorunu ne zaman çözülecek? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar. Google'ın aniden yavaşlaması kullanıcıları harekete geçirdi. Gelen son dakika haberine göre, arama motru devi Google ve sağladığı hizmetlerde erişim sorunu yaşanıyor. 
 
GOOGLE ÇÖKTÜ MÜ?
Son dakika haberine göre; Google'da meydana gelen yavaşlama sunduğu tüm hizmetlerde aksamaya neden oldu. Youtube, Gmail, Google Anlytcs ve arama sayfasındaki yavaşlıkla ilgili açıklama geldi.
 
RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Google servislerinin çökmesiyle ilgili açıklama yaptı. Sayan, "Türkiye’deki operatörlerimizden kaynaklı bir arıza bulunmamaktadır." dedi.
 
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Twitter'da paylaştığı mesajda şunları söyledi:
 
"Google servislerinde global sorunlar (Yunanistan, Romanya, Bulgaristan gibi) olup, ülkemizde de hissedilmektedir. Türkiye’deki operatörlerimizden kaynaklı bir arıza bulunmamaktadır. USOM ekiplerimiz süreci yakından takip etmektedir. Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalmalıdır."
 
 
GOOGLE VE İNTERNETİN SIKINTI YAŞADIĞI BÖLGELER