5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Gündem olmak için bunu da yaptı... Gülşen'den imam hatiplilere yönelik hadsiz sözler

Popülarite uğruna sürekli gündemde kalmak için konserinde LGBT bayrağı açıp 'Beğenmeyen gitsin' diyen şarkıcı Gülşen, şimdi de imam hatiplileri hedef alan bir skandala imza attı. Tuhaf kıyafetleri ile de tepki toplayan Gülşen, imam hatiplilere yönelik hadsiz sözlerinde, 'İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor.' ifadelerini kullandı. Gülşen'in bu sözleri ise sosyal medyada büyük tepki topladı.

24 Ağustos 2022 Çarşamba 23:29 - Güncelleme:
Gündem olmak için bunu da yaptı... Gülşen'den imam hatiplilere yönelik hadsiz sözler

Abartılı sahne kıyafetleriyle gündemde yer edinmeye çalışan şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde konserinde LGBT bayrağı açmış ve "Rahatsız olan arkaya gitsin" demişti.

Sözleriyle tartışmalara neden olan Gülşen, rezilliklerine bir yenisini daha ekledi.

İMAM HATİPLİLERİ HEDEF ALDI

Sahnedeyken imam hatiplileri hedef alan Gülşen'in bir kişiyle ilgili "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor." dediği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Hadsiz sözler büyük tepkiye neden oldu.

İMAM HATİPLİLER DERNEĞİNDEN TEPKİ

Gülşen'in skandal sözlerine bir tepki de Önder İmam Hatipliler Derneği'nden geldi. Dernekten yapılan açıklamada, "Toplumu ifsat etmeyi kendinse vazife edinmiş sanatı (!) ile konuşulmayan bir şahsın İmam Hatip camiasıyla ilgili hadsiz ifadelerini, iftira ve hakaret içeren ithamlarını aynen kendine iade ediyoruz. Şahsın hezeyanlarına karşı hukuki süreç başlatıyoruz. Aziz milletimizin göz bebeği olan İmam Hatip okullarımızın mezun ve mensuplarının bu gibi şahısların çirkin propagandasına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerine yer verildi.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Gülşen Bayraktar Çolakoğlu hakkında, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı.

Başsavcılık, şarkıcı Gülşen'in konser verdiği sırada sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılmasına karar verdi.

Başsavcılıkça, şarkıcı Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmesi talimatı da verildi.

AK PARTİ'DEN TEPKİ

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, "AK Gençlik olarak LGBT'li bu sapkın ve sapık kadın ve zihniyetiyle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu pisliği kahkaha ve alkışlarıyla destekleyenler de bu alçaklığa ortak olmuştur. Yazıklar olsun" ifadelerini kullanarak Gülşen'e tepki gösterdi.