30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar'dan çarpıcı Murat Kurum açıklaması

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum hakkında konuştu. Murat Kurum'un tecrübelerine hakkında değerlendirmede bulunan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, 'Kentsel dönüşümle ilgili inanılmaz bir bilgisi var. Birde depremi yaşamış ve depremi yönetmiş bir tecrübesi var. Depremi yönetirken de gösterdiği büyük bir performans var.' ifadelerini kullandı.

SENA PARLAR7 Ocak 2024 Pazar 21:14 - Güncelleme:
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar'dan çarpıcı Murat Kurum açıklaması
Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, TV100'de katıldığı bir programda, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkan Adayı Murat Kurum hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un kentsel dönüşüm konusundaki tecrübesinden bahseden Mete Yarar, "TOKİ kökenli. Kentsel dönüşümle ilgili inanılmaz bir bilgisi var." dedi.

METE YARAR, MURAT KURUM HAKKINDA KONUŞTU

Murat Kurum'un şehirlere değer katacağını belirten Mete Yarar, "Bence Murat Kurum bu ülke için bir değer. Ülkenin deprem ile ilgili bir mevzusu varsa, bunu kentsel dönüşüm olarak Belediye Başkanının içinde olmadığı bir projede başarmak mümkün değil. Belediye Başkanları muhakkak içinde olması gerekiyor ve buna emek harcaması gerekiyor. Sayın Kurum Ankara'da da olabilirdi, İzmir'de de olabilirdi, Bursa'da da olabilirdi. Fark etmez. Gideceği hangi şehir olursa olsun katacağı değerler var. " ifadelerini kullandı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası sahada başarılı bir performans yürüten Murat Kurum hakkında konuşan Mete Yarar şöyle devam etti;

"Çünkü (Murat Kurum) TOKİ kökenli. Kentsel dönüşümle ilgili inanılmaz bir bilgisi var. Birde depremi yaşamış ve depremi yönetmiş bir tecrübesi var. Depremi yönetirken de gösterdiği büyük bir performans var."

"BAŞKA BİR BLOĞA DOĞRU KAYACAĞININ FARKINDA DEĞİLLER"

İstanbul'daki küskün seçmene değinen Yarar, "Ekrem İmamoğlu'nun en kötü tarafı şu olacak. Ekrem İmamoğlu aynı zamanda CHP'de şu anda başka bir pozisyonda. İstanbul seçimlerinde büyük bir küskünler hareketinin başka bir bloğa doğru kayacağının farkında değiller. Başka bir yere doğru hızlıca kayıyorlar. Bu seçimle başka bir yere oy verecekler." şeklinde konuşmasını bitirdi.