6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Hac kura çekiliş sonuçları sorgula

Hac kura çekiliş sonuçları 28 Aralık Cuma günü yapıldı. Milyonlarca hacı adayı google üzerinden Hac kura sonuçları 2019 sorgulama ekranı erişime açıldı mı?

30 Aralık 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Hac kura çekiliş sonuçları sorgula

Hac kura çekimi 2019 sonuçları bugün belli oldu. Hac kuraları çekiliş sonuçları açıklandı. Hac kuraları canlı yayını Diyanet Tv'de yapıldı.

HAC KURA ÇEKİLİŞİ İSİM İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Dini yükümlülüklerini yerine getirmek isteyen binlerce kişinin merakla beklediği hac kuraları bugün Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilecek. Başkanlığın salonunda gerçekleştirilecek olan kura çekilişinin ardından hacı adayları, 2019 yazında kutsal topraklara gidebilme şansına erişip erişemediklerini görecek.

 

Hac görevini yerine getirmeyen isteyen hacı adayların heyecanla beklediği kura çekilişleri bugün yapılıyor. Hacı adayların geçen ay başvuru yaptıkları hac vazifesi için kuralar sonuçlanır sonuçlanmaz haberimizde yer alan link üzerinden sonuçları öğrenebilirsiniz. Hac kura çekilişlerin ne zaman yapılacağı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı. Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2019 hacı adaylarına müjdeyi verdi. Hac için kayıtlarını yaptıran hacı adaylarının en çok merak ettiği konulardan biri olan 2019 Hac kuraları çekiliş sonuçları ve isim listeleri hac.diyanet.gov.tr adresinde.

Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 2 milyon 213 bin 835 hacı adayının heyecanla beklediği hac kuraları bugün çekilecek. 2019 hac kura sonuçları 28 Aralık 2018 saat 15:00'dan itibaren hem diyanet işlerinin sayfasında hem de TRT Diyanet'ten canlı yayın ile açıklanacak. Saat 15.00.'de gerçekleşecek olan kura çekimleri TRT Diyanet'ten canlı olarak izlenebilecek.

Hacı adaylarını heyecanladıran gelişme bugün. Uzun süredir beklenen Hac kuraları çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Adayların gözü Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gelecek haberde olacak.