24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Küstah paylaşımına tepki yağmıştı... Savcılık FETÖ'cü Enes Kanter için harekete geçti

FETÖ'cü Enes Kanter, haddini aşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının üstüne bastığı küstah bir paylaşımda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ'cü Kanter için harekete geçti. Savcılığın FETÖ firarisi Enes Kanter hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten re'sen soruşturma başlattığı öğrenildi. O anları sosyal medyadan paylaşan FETÖ'cü Enes Kanter'e sosyal medyada her kesimden tepki yağdı

AA28 Mayıs 2022 Cumartesi 21:12 - Güncelleme:
Küstah paylaşımına tepki yağmıştı... Savcılık FETÖ'cü Enes Kanter için harekete geçti

Alınan bilgiye göre, Enes Kanter hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının üstüne bastığı görüntünün yer aldığı videoya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re'sen soruşturma başlatıldı.

Soruşturmanın "Cumhurbaşkanına hakaret" suçu kapsamında yürütüldüğü kaydedildi.

SKANDAL PAYLAŞIMA TEPKİ YAĞDI: HADDİNİ BİL

O anları sosyal medyadan paylaşan FETÖ'cü Enes Kanter'e sosyal medyada her kesimden tepki yağdı. Paylaşımlarda, "FETÖ'nün beslemesi Enes Kanter isimli kazmanın bu yaptığı şerefsizliktir!", "Kimse Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı'na ve temsil ettiği makama saygısızlık yapamaz. FETÖ'cü Enes Kanter'in hareketi Türk Milleti'ne yapılmıştır. Haddini bil" şeklinde yorumlar yapıldı.