20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

MSB personel temin başvuru işlemleri

Hava Harp Okulu öğrenci alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB 2018 Hava Harp Okulu öğrenci alımı başvuru şartları neler?

20 Ekim 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
MSB personel temin başvuru işlemleri

Hava Harp Okulu, üniversitelerin 3 ve 4'ncü sınıflarından öğrenci alımı için ilan yayımladı. Hava Harp Okulu, üniversitelerin 3 ve 4'ncü sınıflarından öğrenci alımı için ilan yayımladı. En fazla 23 yaşında olanların başvuruda bulunabileceği Hava Harp Okulu öğrenci alımı sürecinde, halihazırda okumakta oldukları bölüme yerleştikleri LYS MF-4 puanlarını barajı geçmek için kullanacak olan adaylar, bu aşamaların ardından diğer sürece geçiş yapacak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvurular, 09-24 Ekim 2018 Saat: 16:00’a kadar https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinde yer alan başvuru linkindeki ilgili alanlara gerekli bilgiler doldurularak yapılacaktır. Adaylar başvuru esnasında, öğrenim gördükleri üniversitelerden alacakları (onaylı ve mühürlü) “öğrenim belgesi (Transkript)”ni jpeg formatında tarattıktan sonra başvuru ekranındaki eğitim bilgisi bölümünde bulunan “diploma yükleme” butonuna tıklayarak yükleyecektir. Adaylar, belgenin uygun şekilde yüklendiğinin kontrolünü “diploma görüntüle” butonuna basarak yapacaktır. transkriptini yüklemeyen adayların başvurusu kabul edilmeyecektir.

 

E DEVLET BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER OLACAK?

Üniversitelerin üç ve dördüncü sınıflarında okumaya devam eden kız ve erkek öğrencilerin 9-24 Ekim tarihleri arasında başvurabileceği Hava Harp Okulu, başvuruda bulunan adayların transkriptlerini inceleyecek. İncelemenin ardından LYS MF-4 puanı, adayların barajı aşıp aşmaması kriterinin belirlenmesinde önem arz edecek.