23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Bakan Albayrak'tan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin önemli açıklamalar.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 'Türkiye kendisine yönelik tehditleri kaynağında kurutma stratejisi kapsamında çok tarihi bir operasyon süreci yürütüyor' dedi.

AA11 Ekim 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bakan Albayrak'tan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin önemli açıklamalar.
Manisa'da şehit cenazesine katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Barış Pınarı Harekat ile ilgili açıklama yaptı. 
 
Albayrak, "Kimlerin sivilleri hedef aldığını bütün dünya görüyor. Türkiye'nin sivillere gösterdiği titizlik görülmeli" dedi. 
 
Bakan Albayrak, "Artık Türkiye kesinlikle ve kesinlikle taviz vermeyeceği, birilerinin uzaklardan ayak ayak üstüne atıp ahkam kestiği bir iklimde değil. Türkiye kendisine yönelik tehditleri kaynağında kurutma stratejisi kapsamında çok tarihi bir operasyon süreci yürütüyor" şeklinde konuştu.
 
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün bu verilen mücadelede kimlerin sivilleri hedef alarak 9 aylık masum Muhammet bebek başta olmak üzere, sivil yerleşim bölgelerine bombalar attığını tüm dünya artık görüyor. Terör ve terörle mücadele noktasında on yıllardır bugün için belki hazırlanan bu planı Allah'ın izniyle bu millet, bu devlet ve bu ordumuz paramparça edecek."