20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Hercai 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Hercai son bölümde neler oldu?

Cuma akşamları ekrana gelen Hercai dizisi 16. yeni bölümü ile izleyenleri yine ekrana kilitleyecek. Hercai'nin yeni bölümünde Reyyan'ın kaçırılmasının ardından Miran harekete geçer. Yıllardır kan davası güttüğü Hazar Şadoğlu ile işbirliği yapan Miran, Reyyan'ı bulabilecek mi? Bütün planlarının kurucusu olan Azize Aslanbey bile yaşanan kaçırılma olayının ardından bu olayın arkasında kim veya kimlerin olduğunu merak eder. Hercai yeni bölümü hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik. İşte tüm merak edilenler..

12 Ekim 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Hercai 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Hercai son bölümde neler oldu?
ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Hercai bu akşam 16. bölümüyle ekranlara gelecek. Hercai 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai son bölümde neler yaşandı? gibi soruların yanıtları tüm Hercai izleyicileri tarafından merak ediliyor. Hercai'nin yeni bölümünde, Reyyan'ın kaçırılması Şadoğlu çiftliğinde karşı karşıya gelen iki ailede bomba etkisi yaratacak. Miran ve Hazar Reyyan'ın geleceği için işbirliği yapacak. Akın Akınöz, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Ayda Aksel gibi oyuncuların yer aldığı Hercai, 11 Ekim Cuma akşamı yeni bölümüyle yayınlanacak. Hercai yeni bölümü hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar.. 
 
HERCAİ 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!
 
 

HERCAİ 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ 

 
HERCAİ'NİN 16. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Reyyan'ın kaçırılması Şadoğlu çiftliğinde karşı karşıya gelen iki ailede bomba etkisi yaratır. Miran yıllardır devam eden düşmanlığı göz ardı ederek, Hazar Şadoğlu ile iş birliği yapar. Hazar ve Miran'ın artık Reyyan için bir arada hareket etmesi ikiliyi yakınlaştırırken daha önce konuşulmayan gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar.
Hem Şadoğlu ailesi hem de Miran Reyyan'ı kaçıran kişinin Azize Aslanbey olduğundan şüphelenmektedir.
 

 
HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 
Bu aşkı intikama dahil edeceğim diyen Azize Aslanbey, kurduğu oyunlar yeni bir başlangıç yapmak isteyen Miran ve Reyyan'ın Aslanbey konağına dönmesini sağlar. Üst üste saldırıların hedefi olan Miran babaannesinin baskılarına rağmen Reyyan'a verdiği söze karşılık Şadoğlu ailesine hesap sormaya gitmez ve durmaya karar verir. Mirran'ın değişmeye başlaması Reyyan'ın aşkları için engelleri aşacaklarına olan inancını güçlendirir.