2 Nisan 2026 Perşembe / 15 Sevval 1447

İkiz bebekler anneyi pes ettirdi! özür dilettiler!

22 aylık tek yumurta ikizleri Ayşe ile Şevval’in anneleriyle aralarındaki “Neden dövdün” diyalogu izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor..

10 Haziran 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Amasya'da ikizlerine yemek yedirirken sandalyede ayaklarının üzerinde durmaya çalışan Şevval’in elinden tutup aşağı indirdiği sırada çocuğunun ağlaması üzerine ikizi Ayşe’nin “Neden dövdün” diye sorguya geçtiğini anlatan anne Nimet Sarıkaya, “Dövme yok aslında. Yemek yiyorduk. Kardeşinin eline bir tane şöyle dokundum. Ayşe savunmaya geçti. Direkt ‘Neden dövdün’. Sonra Şevval de başladı. Beni pes ettirdiler. Özür dilemek zorunda kaldım. Sonra sarıldık” dedi.
 
4 yaşında Ömer adında bir çocukları daha bulunduğunu anlatan Nimet Sarıkaya, bir bankada güvenlikçi olarak çalışan baba Mahmut Sarıkaya ile birlikte ikizlerine bakmaya çalıştıklarını belirtti.
 
Anne Sarıkaya, ikizlerine gelebilecek reklam tekliflerini değerlendirebileceklerini söyledi.

ÖNERİLEN VİDEO

Fatih'te dehşet anları: Motokurye kanlı pusuda öldürüldü

Kapat
Video yükleniyor...