2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

İkranur'un amcası cinayeti itiraf etti! İkranur Tirsi cinayetinde son dakika haberi

İkranur Tirsi cinayetinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Giresun'da kaybolduktan 4 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan İkranur'un ölüm nedeni uzun süredir araştırılıyordu. Gelen son dakika haberine göre; Kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada İkranur'un amcası cinayeti itiraf etti.

15 Şubat 2021 Pazartesi 12:53 - Güncelleme:
İkranur'un amcası cinayeti itiraf etti! İkranur Tirsi cinayetinde son dakika haberi

İkranur Tirsi cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Giresun'da Haziran ayında evinin yakınındaki bahçede kaybolduktan 3 gün sonra cesedi bulunan İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili, cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturma sonuçlandı. Olayla ilgili şüpheli 7 kişiden, katiln İkranur'un amcası olduğu ortaya çıktı. İkranur Tirsi'nin amcası, sorguda cinayeti itiraf etti. Peki İkranur neden öldü? İşte İkranur cinayeti ile ilgili son dakika haberi...

İKRANUR TİRSİ CİNAYETİNDE SON DAKİKA GELİŞMESİ

İkranur Tirsi'nin ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. DHA'nın haberine göre; Jandarma Genel Komutanlığı Suç Araştırma Timi, Denizli'den gelen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonla İkranur'un amcası, dedesi, halaları ve kuzeni olmak üzere 7 kişi gözaltına alınmıştı. Gelen son dakika haberine göre İkranur'un amcasının sorguda cinayeti itiraf ettiği ortaya çıktı.

İkra Nur'un ölümüne dair yapılan incelemelerde küçük kızın nasıl öldüğüne dair araştırmalar aylardır sürerken, İkranur Tirsi'nin katilinin amcası olduğu ortaya çıktı.

İKRANUR'UN AMCASI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ!

Giresun'da kaybolduktan 3 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi'nin amcasının, sorguda cinayeti itiraf ettiği ortaya çıktı.

HALASI DA YARDIM ETMİŞ!

Cinayeti itiraf eden Sinan Tirsi, 'Kasten öldürme', ablası Ayşe Tirsi ise 'Delilleri karartma suçuna yardım' suçlamasıyla tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Peki İkranur neden öldü? İşte İkranur Tirsi cinayetine dair son dakika haberi...

İKRANUR NEDEN ÖLDÜ?

Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyü Kıran Mahallesi'nde, evinin yakınındaki bahçede geçen yıl 27 Haziran günü saat 18.00 sıralarında, 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynayan, Nazlı- Serdar Tirsi çiftinin kızları İkranur, büyükbaş hayvanların yanına gitti.

Küçük İkranur geri dönmeyince, kardeşi ve kuzeni ailesine haber verdi. Çevrede arama yapan Tirsi ailesi, kızlarını bulamayınca jandarmadan yardım istedi. Köye gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması başlattı. 370 hektar alanda yaklaşık 150 kişilik uzman ekibin iz takip ve kadavra köpekleri, dron ve termal kameralar ile aradığı İkranur, 3 gün sonra evlerinden 7 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy Deresi'nde ölü bulundu.

BOĞULARAK ÖLDÜ!

İkranur'un neden öldüğü hakkında olay yerinde yapılan ilk incelemelerde Tirsi'nin cesedinin çürümeye evrilmesinden dolayı kaybolduğu gün öldüğü, küçük kızın boğulduğu, deredeki su seviyesinin çok düşük olması, üzerindeki elbiselerinde derede sürüklenme ibaresinin olmaması nedeniyle küçük İkranur'un derede birileri tarafından boğulduğu şüphesi üzerinde durulmuştu.

İKRANUR'UN CİNAYET ŞÜPHESİNE ARAŞTIRMA

İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine Bulancak Cumhuriyet Savcılığı'nca başlatılan çok yönlü soruşturma sürüyor. İlk tespitlere göre travmatik bulguya rastlanmayan İkranur'un ölüm nedeni, otopside yapılan çoklu organ incelemesi sonucu ortaya çıkacak. Bedeninde cinayeti destekleyen herhangi bir bulgu tespit edilemeyen İkranur'un iç organlarından alınan parçalara, çoklu organ incelemesi yapıldı.

İKRANUR'UN KATİLİ AMCASI ÇIKTI!

Sır perdesinin aralanması için jandarma ekipleri, İkranur Tirsi'nin ölümü ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında cuma günü 7 kişiyi gözaltına almıştı. Giresun'da dere yatağında cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'yi, 14 yaşındaki amcasının öldürdüğü belirlendi.

20 KİŞİDEN DNA ÖRNEĞİ ALINMIŞTI

İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla İkranur Tirsi'nin ölümünü araştırmak üzere görevlendirilen özel ekip ise çalışmalarına devam ediyor. Soruşturmada kızın dereye düşerek öldüğü ya da öldürüldükten sonra dereye atılmış olabileceği ihtimalleri titizlikle araştırılıyordu. Bu kapsamda köyde, aralarında aile bireylerinin de yer aldığı 20 kişiden DNA örneği alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen DNA örnekleri inceleniyor. İkranur'un amcası daha önce Müge Anlı'da açıklamalarda bulunmuş, kızı son gören kişi olmasıyla birlikte şüpheleri üzerine çekmişti. İkranur'un amcası, yaptığı açıklamalarda küçük kızın annesini bırakan arabanın farklı bir yerden döndüğünü açıklamıştı.