3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

İmamoğlu'ndan Özel'e veto! CHP'de afiş krizi

31 Mart seçimlerine çok kısa bir süre kala CHP'de sular durulmuyor. Son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve partisinin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki 'afiş' gerilimi yaşandı. Gazeteci Zafer Şahin, resmi sosyal medya hesabı X üzerinden konuya ilişkin değerlendirmede bulundu.

İSMAİL ÖZTEKİN28 Şubat 2024 Çarşamba 02:25 - Güncelleme:
İmamoğlu'ndan Özel'e veto! CHP'de afiş krizi

CHP'deki iç karışıklıklara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor...

Genel Başkan Özgür Özel ve partisinin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki "afiş" gerilimi gündeme bomba gibi düştü.

ÖZEL'İN FOTOĞRAFI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Gazeteci Zafer Şahin, sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "CHP Genel Merkezi'nin medya planlama ajansı olan Time ajans, daha önceden rezervasyon yaptırdığı ve pazar günü asılacak olan billboard ve diğer mecralar için Özgür Özel'in fotoğrafının bulunduğu baskı dokümanlarını bugün ilgili şehirlere gönderdi" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU'NDAN ÖZEL'E VETO!

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da Özgür Özel'in görselini istememesinden kaynaklı rezervasyonların iptal edildiği belirten Şahin'in paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Şu ana kadar CHP Genel Merkezi'nden firmalara aksi yönde bir itiraz gelmedi. İtiraz gelmemesi durumunda İstanbul'da CHP genel merkezin yani Özgür Özel'in görselleri kullanılmayacak."