4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

İstanbul TOKİ kura çekiliş sonuçları açıklandı! İstanbul Tuzla TOKİ kurası sonuçları sorgulama

Tuzla TOKİ kura çekilişi sona erdi. İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevkinde yapılacak 508 adet konutun sahipleri belli oldu. İstanbul Tuzla Aydınlı mevkiinde yapılacak olan konutlar için başvuruda bulunan vatandaşlar, ev sahibi olmaya hak kazanıp kazanmadıklarını TOKİ'nin resmi sayfası üzerinden sorgulayabilecekler. İşte İstanbul Tuzla TOKİ kurası sonuçları sorgulama ekranı

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:27 - Güncelleme:
İstanbul TOKİ kura çekiliş sonuçları açıklandı! İstanbul Tuzla TOKİ kurası sonuçları sorgulama

İstanbul TOKİ kura çekilişi sona erdi. Tuzla TOKİ kurası ile birlikte 2+1 ve 3+1 evlerden oluşan 508 adet konut, hak sahiplerini buldu. İstanbul TOKİ konutları için başvuru yapan vatandaşlar, kurada isimlerinin çıkıp çıkmadığını Toplu Konut İdaresi'nin resmi sitesinden sorgulayabilecek. İşte İstanbul Tuzla TOKİ kura sonuçları sorgulama

İSTANBUL TUZLA TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

TOKİ İstanbul kura çekimi sona erdi. TOKİ'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuru sonrasında, İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki için 508 adet konut kura çekilişi bugün (30 Kasım 2022) gerçekleştirildi.

2+1 ve 3+1 sosyal konutların sahiplerini belirlemek için düzenlenen Tuzla TOKİ kurası canlı yayında gerçekleştirildi. Kura sonunda tam 508 vatandaş, ev sahibi olmaya hak kazandı.

İstanbul TOKİ kura çekilişi sonrası açıklanan isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor. Tuzla TOKİ kura sonuçları için başvuruda bulunan vatandaşlar, aşağıdaki bağlantıdan TC. kimlik numarası ile sorgulama yapıp, ev çıkıp çıkmadığını öğrenebilir.

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ İADELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada hak sahibi olamayanların başvuru bedelleri kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında iade edilecek. Başvuru iptal edilenler de kurayı beklemeden başvuru bedelini iade alabilecek.

Kurada hak sahibi olamayanlar, TOKİ başvuru ücreti iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecekler.

  • tuzla toki kura
  • istanbul toki çekilişi
  • toki
  • tuzla
  • kura çekimi