İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, araçlarıyla yolu kapatan düğün konvoyundaki bazı kişilerin tünelin içinde oyun oynadıkları anlara ait sosyal medyada yayımlanan görüntüler üzerine çalışma yapıldı.
Ekipler, dün Gazi Caddesi'ndeki tünelde trafik akışını engellediği belirlenen sürücüler Y.V, M.A.U, U.S, H.K, Ö.B. ile H.Ş'yi yakaladı.
26 BİN 992 PARA CEZASI VERİLDİSürücülere Karayolları Trafik Kanunu'nun "tehlikeli şerit değiştirmek", "trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan yükümlülüklere uymamak", "araçların güvenle girebilecekleri açıklığı bırakmamak", "taşıt yolu üzerinde duraklamak", "taşıt yolu üzerinde yayaların trafiği tehlikeye düşürecek davranışlarda bulunması", "saygısızca araç kullanmak" ve "emniyet kemeri kullanmamak" maddelerinden toplamda 26 bin 992 para cezası verildi.
Puan aşımı nedeniyle U.S. isimli araç sürücüsünün sürücü belgesine ise 2 ay süreyle el konuldu.
Ayrıca sürücüler hakkında "kara ulaşım araçlarının hareket etmesini engellemek" suçundan adli işlem başlatıldı.