9 Mayıs 2024 Perşembe / 2 Zilkade 1445

Bireysel İstanbulkart kişiselleştirme başvurusu! İstanbulkart nasıl kişiselleştirilir?

İstanbul'da toplu taşıma araçlarında kullanılan İstanbulkartlar için 01.01.2023'ten itibaren yeni dönem başlayacak. Kişiselleştirilmeyen İstanbulkartlarla özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat gibi haklardan yararlanılamayacak. Peki İstanbulkart nasıl kişiselleştirilir? İşte Bireysel İstanbulkart kişiselleştirme başvuru ekranı.

8 Aralık 2022 Perşembe 17:21 - Güncelleme:
Bireysel İstanbulkart kişiselleştirme başvurusu! İstanbulkart nasıl kişiselleştirilir?

İstanbul'daki toplu taşıma araçlarında kullanılan İstanbulkartlar için yeni dönem başlıyor. 2023 yılından itibaren ulaşımda kullanılan İstanbulkartların kişiselleştirilmesi gerekiyor. Akbil sahipleri, bireysel İstanbulkart kişiselleştirme başvurusunu https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/ adresinden yapabilecekler. Peki İstanbulkart nasıl kişiselleştirilir? Bireysel İstanbulkart kişiselleştirme başvuru ekranına haberimizdeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İstanbul'da toplu taşıma araçlarında kullanılan İstanbulkart sahipleri için 01.01.2023'ten itibaren yeni dönem başlayacak.

Kişiselleştirilmemiş İstanbulkartlar, yeni yıldan itibaren toplu taşıma araçlarında yine de kullanılabilecek. Ancak bu kartlara sahip kişiler, aktarma, ücret iadesi, resmi tatillerde ücretsiz seyahat gibi haklardan faydalanamayacak.

İSTANBULKART NASIL KİŞİSELLEŞTİRİLİR?

Akbil sahipleri, bireysel İstanbulkart kişiselleştirme başvurusunu https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/ adresinden yapabilecekler.

İstanbulkart kişiselleştirme formunu doldururken; TC. Kimlik Numarası, Ad-Soyad, doğum tarihi, mail adresi, İstanbulKart Numarası, Telefon Numarası ve doğrulama kodunu girerek kaydetmeniz gerekmektedir.

İstanbulkart'ınızı kişiselleştirmek için bilgileri doldurarak Kaydet butonuna tıklayınız.

İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

  • istanbulkart kişiselleştirme
  • akbil
  • bireysel