26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Temizlik Benim İşim Kadir kim?

Temizlik takıntısıyla ün salan sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi, yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği Temizlik Benim İşim yarışmasını sunuyor.

18 Ocak 2020 Cumartesi 09:41 - Güncelleme:
Temizlik Benim İşim Kadir kim?

Kadir Ezildi kimdir? Temizlik Benim İşim Kadir nereli, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Temizlik takıntısıyla ün salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi, yapımcılığını Talya Prodüksiyon’un üstlendiği Temizlik Benim İşim yarışmasının sunuculuğunu yapıyor.

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı. Temizlik konusundaki takıntıları, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini yansıtan videolarıyla mahalle kültürüne olan özlemimizi gidererek “ailemizin çocuğu” olmayı başardı. Özlü sözleri, esprili üslubu ve günlük yaşamdaki maceralarıyla o artık bir fenomen!