2 Temmuz 2025 Çarşamba / 7 Muharrem 1447

Kalp Atışı dizisinde sürpriz gelişme!

Kalp Atışı dizisinde bu hafta, Ali Asaf’ın Eylül için hazırladığı sürpriz gece beklenmedik bir şekilde son bulur. Hastanenin bahçesinde bulunan küçük kızın şok edici sırrı, Süleyman ve Ziyanur’un dinmeyen öfkeleri, Oğuz’un Eylül için girdiği savaştan vazgeçmeyişi... Bütün bunlar olurken sıradan gibi gözüken bir hırsızlığın ardından ortaya çıkan akıl almaz tehlike, tüm hastanenin üzerini kara bir bulut gibi kaplar. Birbirini tetikleyen olaylar, bunun bedelini ödeyen masum insanlar ve her şeyin ortasında bir çıkış yolu arayan Eylül! Tüm bunlara sebep olduğundan habersiz Eylül olanları durdurmak isterken, Ali Asaf başta olmak üzere birçok kişinin hayatı bu sefer pamuk ipliğine bağlıdır.

26 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kalp Atışı dizisinde sürpriz gelişme!

Kalp Atışı dizisinde Eylül'ün hastaneyi basan saldırganlar tarafından tehdit edileceğini gösterdi. Evindeki hırsızı görünce paniğe kapılan genç kız vazoyla hırsızın kafasına vururken yüzünü gösteren hırsızın Mehmet olduğu ortaya çıkacak. Gördüklerine inanmak istemeyen Eylül’ün arkadaşı “Mehmet böyle bir şey yapamaz” diyecek. Peki Kalp Atışı 10. yeni bölüm fragmanında neler olacak? Kalp Atışı son bölümde sahilde romantik dakikalar geçiren Eylül ve Ali Asaf'ın bu kez saldırılardan kaçmaya çalışacakları ortaya çıktı. Hastaneyi basan eli silahlı saldırganlar hem doktorları hem de güvenlik güçlerini hedef alarak ağır silahlar kullanacaklar. Ali Asaf rehin alınan Eylül için oldukça endişelenirken keskin nişancıların hedefinde olduğundan habersiz olacak.

9. BÖLÜMDE DİZİDE HANGİ OLAYLAR YAŞANDI?

Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde peş peşe önemli olaylar meydana gelecek. Önce hastanenin saldırganlar tarafından basılması ardından da Eylül’ün rehin alınması diziye damga vuracak. Bir yandan sevdiği kızın durumunu düşünen Ali Asaf bir yandan da yaralanan kişilerle uğraşacak. Yanı başında patlayan bombalardan uzaklaşmaya çalışan Eylül ise neler olup bittiğini tespit etmeye çalışacak. Vurulan kişiler nedeniyle üstü kan içinde kalan Eylül, babasının ona yardım etmek istemesiyle de şaşkınlık yaşayacak. Eylül’’ün kız arkadaşının yanına giden babası “Kızıma yardım etmek istiyorum” deyince Eylül’ün arkadaşından “Bunun için biraz geç değil mi amcacım?” yanıtını alacak.



Öte yandan birlikte katıldıkları davette Burcu’nun ayağının takılmasıyla birlikte Oğuz’un kucağına düşmesi Eylül ve Ali Asaf tarafından yanlış anlaşılacak. Durumu açıklamaya çalışan ikili sandıkları gibi bir şey olmadığını anlatmaya çalışacaklar. Başhekim ise kendi odasında başka bir bayanla samimi görüntüler verdiği esnada diğer doktorlara yakalanacak. Özel harekat polislerinin girdiği hastanede rehineler kurtarılırken hastane en kanlı günlerinden birisini yaşayacak.



GEÇTİĞİMİZ HAFTA HANGİ GELİŞMELER YAŞANMIŞTI?

Oğuz, Bahar’dan aldığı kötü haber karşısında oldukça üzülürken anne ve babasının yoğun bakımda olduğunu öğrenecek. Koşarak tedavi odasına giden Oğuz, anne ve babasının sağlık durumlarını kontrol etmeye çalışacak. Hastane içerisinde yaşanan paniğin devam edeceği bölümde sağlık problemi yaşayan kişiler yine genç doktorlar tarafından tedavi edilecek. Yaşadığı bütün sorunlara rağmen Eylül’e bir itirafta bulunmaya karar veren Oğuz, hastane bahçesinde onunla konuşmak istediğini söyleyecek. “Ali Asaf’tan herhangi bir teklif gelene kadar ben de bu savaşın içerisindeyim” diyen Oğuz, Eylül’e aşık olduğunu itiraf edecek. Öte yandan Ali Hoca’nın teklifini çoktan kabul eden Eylül kendisine hazırlanan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyecek.