24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Kardeşim Benim konusu nedir? Kardeşim Benim nerede çekildi?

Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı Kardeşim Benim filmi bu akşam TV8'de saat 20:00'da izleyici karşısına çıkacak. Mert Baykal'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kardeşim Benim filmi yayınlandığı dönemde 2 milyonu aşkın kişi tarafından izlenmişti. 2016 yılında vizyona giren Kardeşim Benim filminin yönetmen koltuğunda Mert Baykal oturuyor. Kardeşim Benim filmi hakkında merak edilen detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar...

23 Ağustos 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kardeşim Benim konusu nedir? Kardeşim Benim nerede çekildi?
Kardeşim Benim nerede çekildi? Kardeşim Benim konusu nedir, oyuncuları neler? sorularının yanıtları tüm televizyon takipçileri tarafından merak ediliyor. Mert Baykal'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kardeşim Benim filmi 2016 yılında vizyona girmişti.  Yayınlandığı dönemde sinemada 2 milyonu aşkın kişi tarafından izlenen Kardeşim Benim izleyicisine keyifli dakikalar yaşatacak. Kardeşim Benim filmi hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 
 
KARDEŞİM BENİM NEREDE ÇEKİLDİ? 
Yol hikayesi olan Kardeşim Benim filmi çekimleri Assos, İzmir ve İstanbul’da gerçekleşti.
 
KARDEŞİM BENİM KONUSU NEDİR?
Sakin ve gizemli bir karaktere sahip olan Hakan, 30 yaşında alternatif müzik yapan ünlü bir sanatçıdır. Magazinden uzak bir hayat sürmeye çalışsa da kardeşi Ozan ile olan küslükleri magazinin ilgisini çeker. Ozan ise 28 yaşında ünlü bir pop yıldızıdır. Abisinin aksine neşeli, esprili, konuşkan ve sosyal biridir. Araları yıllardır düzelmeyen iki kardeş uzun zamandır bir araya gelmemiş, hatta babalarının hastalığında dahi farklı zamanlarda ziyaretine gitmişlerdir. Bu soğukluğun nedeni ise çocukluk yıllarına kadar uzanmaktadır. Babalarının cenazesi iki kardeşi yıllar sonra bir araya getiren yegane şeydir. Her ikisi de son görevlerini yerine getirip bir an önce kendi hayatlarına geri dönmeyi planlarken, geride kalan vasiyet her şeyi değiştirecektir.
 

 
KARDEŞİM BENİM OYUNCULARI NELER?
Burak Özçivit – Hakan
Murat Boz – Ozan
Aslı Enver – Zeynep Uysal
Ahmet Gülhan – Erkan Baba
Ferdi Sancar – Tato
Burak Satıbol – Bakkal
Gözde Mutluer – Ayşe
Nazan Kesal – Ayşe'nin annesi