18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Kefaret 13.bölüm full izle! Kefaret 13. bölüm tek parça!

Kefaret 13. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Kefaret 13. bölümde Zeynep'in gerçek kızı Cansu, Kartaş tarafından kaçırılır. Sinan her yerde küçük kızı ararken Zeynep kızını yeniden kaybetmiş olmanın çaresizliği içerisindedir. Cansu bulunacak mı? Zeynep'in gerçek kızı olmadığı ortaya çıkan Sude'nin yasal durumu ne olacak? Kefaret 13. bölümü tek parça halinde izlemek için haberin içerisindeki linke tıklayınız. İşte Kefaret 13. bölüm full izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar.

14 Şubat 2021 Pazar 20:50 - Güncelleme:
Kefaret 13.bölüm full izle! Kefaret 13. bölüm tek parça!

Kefaret 13. bölümü ile FOX Tv'de izleyenlerinin karşısına çıktı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın yer aldığı Kefaret 13. bölümde Zeynep, Elif'e kavuştuğuna sevinemeden küçük kız Kartal tarafından kaçırılır. Aramalar sürerken Sinan, Mehmet ve Arzu'yu gözaltına aldırır. Sinan sevdiği kadını ve kızını kurtarmayı başarabilecek mi? Kefaret 13. bölümü full izlemek için haberimizdeki linke tıklayınız.

Pazar akşamları FOX Tv'de yayınlanan dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur paylaşıyor. Kefaret dizisi, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanmıştır. Kefaret 13.bölüm full izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

KEFARET 13. BÖLÜM İZLE

KEFARET 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kefaret dizisinin bu akşam yayınlanan 13. bölümünde Zeynep, Elif'e kavuştuğuna sevinemeden küçük kız Kartal tarafından kaçırılır. Aramalar sürerken Sinan, Mehmet ve Arzu'yu gözaltına aldırır ve Kartal'dan gelecek fidye telefonunu beklemeye başlarlar.

Zeynep beş yıldır kızına hasret kalmasına neden olan Arzu'nun Ahmet'in evinde tedavi edildiğini öğrenince deliye döner ve bütün hırsını Arzu'dan alır.

Arzu, Ahmet'in yardımıyla polisin elinden kurtulmayı başarırken Zeynep de Kartal tarafından rehin alınır.

Sinan sevdiği kadını ve kızını kurtarmayı başarabilecek mi? Zeynep'in gerçek kızı olmadığı ortaya çıkan Sude'nin yasal durumu ne olacak?

KEFARET KONUSU

Kefaret dizisinde Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde her şeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri almaları konu olarak işlenmektedir.