6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanı için işaret etmişti! CIA'ya çalıştıkları ortaya çıktı

Terör örgütü PKK ile iltisaklı HDP'den destek alan 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nın Özmen Ailesi'ne vereceğini öne sürmüştü. Kılıçdaroğlu'nun işaret ettiği Özmen Ailesi'nin ABD'nin dış kaynaklı sivil istihbarat örgütü CIA ile çalıştığı ortaya çıktı. Ayrıca Özmen Ailesi'nin yakın bir zamanda ABD'den 410 milyon dolar değerinde yeni bir ihale aldığı öğrenildi.

aksam.com.tr28 Nisan 2023 Cuma 19:38 - Güncelleme:
Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanı için işaret etmişti! CIA'ya çalıştıkları ortaya çıktı

Terör iltisaklı HDP ile görüşen ve destek alan 7'lli koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nın Özmen ailesine vereceğine işaret etmişti. Söz konusu Özmen ailesinin Amerikan dış kaynaklı sivil istihbarat örgütü CIA'ya çalıştığı ortaya çıktı.

Milyonlarca gencin keşif heyecanı yaşamasına vesile olan TEKNOFEST, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra bu kez 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedefinde. 2019'da göreve başladıktan sonra İmamoğlu'nun yaptığı ilk işlerden biri İBB'nin TEKNOFEST'e mekân tahsisi desteğini kesmek olmuştu. Festivalin düzenlendiği Atatürk Havalimanı hakkında bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu ise havalimanını Türklerin sahibi olduğu ABD'li bir şirkete vereceğini duyurmuştu.

'DÜŞÜNDÜM ATATÜRK OLSA NE YAPARDI?'

"Atatürk yaşasaydı oranın ne olmasını isterdi? Atatürk'ün havacılık vizyonu nasıl olurdu?" diye kendi kendine sorduğunu anlatan CHP lideri, uzun uzun düşündükten sonra bulduğu cevabı şöyle anlatmıştı:

"Atatürk Havalimanı'nı havacılık ve uzay çalışmalarının merkezi haline getireceğiz. Burası havacılık ve uzay sanayimizin dinamosu olacak. Peki bunu kimlerle yapacağız? Amerika'daki Siera Nevada şirketinin sahipleri Eren Özmen ve Fatih Özmen'le yapacağız. Kendilerini davet ettim; kendi uzay mekiklerimizi geliştireceğiz."

Kılıçdaroğlu'nun, Atatürk Havalimanı'nı birlikte havacılık-uzay merkezi yapacağız dediği Özmen ailesinin şirketlerinin CIA'ye elektronik istihbarat, Gözetleme ve Keşif hizmetleri verdiği ortaya çıktı. Eren Özmen'in sahibi olduğu Sierra Nevada Corp'un N3097 imalat numaralı Dornier tipi özel uçağının Libya ve Suriye'de ABD Özel Kuvvetler çalışanlarını taşıdığı görüntüler daha önce kamuoyuna yansımıştı.

ABD'DEN 410 MİLYON DOLARLIK İHALE

Ayrıca, Özmen ailesinin yakın zamanda ABD devletinden 410 milyon dolarlık yeni bir ihale aldığı, bugüne kadar ise toplamda 15,3 milyar dolarlık ihale aldıkları ortaya çıktı.