8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru heyecanı! Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten ne kadar kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru heyecanı bu akşam yaşanacak. Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten ne kadar kazandı? sorusunun yanıtı tüm Kim Milyoner Olmak İster izleyicileri tarafından merak ediliyor. Bu akşam Atv ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yeni sezona merhaba diyecek olan Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar yaşanacak. Kim Milyoner Olmak İster'de yeni sezon 1 Milyonluk soru ile açılıyor. Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten ve 1 milyonluk soru hakkında merak edilenlere haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

7 Ekim 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru heyecanı! Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten ne kadar kazandı?
Bu akşam Atv ekranlarında yeni sezonu ekranlara gelecek olan Kim Milyoner Olmak İster'de nefesler kesilecek. Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru heyecanı yaşanacak. Dünyanın en çok kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de son soruya ulaşan Arda Ayten  bu akşam adını "Kim Milyoner İster?" tarihine yazdırmaya çalışacak. Kitaplara karşı büyük ilgisi olduğunu vurgulayan Arda Ayten henüz 19 yaşında  ve lisans eğitimine ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde devam ediyor. Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ve Arda Ayten hakkında tüm merak edilenler sizlerle... 
 

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon liralık soruya açtırmayı başaran Arda Ayten'in yarışacağı programın yeni bölümü Cumarrtesi akşamı yayınlandı. Milyonluk soru "On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında bu kelimelerden hangisi daha az geçer?" oldu. 
 
MİLYONLUK SORU BELLİ OLDU
 
Soru: On kıtadan oluşan İstiklal Marşı’nın tamamından bu kelimelerden hangisi daha az geçer?
 
Cevap: C) Toprak
 
A) Vatan
B) Kan
C) Toprak
D) Yurt
 
 

YENİ SEZON 1 MİLYONLUK SORU İLE AÇILIYOR!

 
KİM MİLYONER OLMAK İSTER ARDA AYTEN NE KADAR KAZANDI? 
Arda Ayten C şıkkı ‘Toprak’ cevabını verdi. Arda Ayten yarışmada doğru cevabı vererek 1 milyon TL’nin sahibi oldu.Arda Ayten C şıkkı ‘Toprak’ cevabını verdi. Arda Ayten yarışmada doğru cevabı vererek 1 milyon TL’nin sahibi oldu.
 
 
 
ARDA AYTEN KİMDİR?
1 milyon TL değerindeki final sorusunu açmaya hak kazanan üniversite öğrencisi Arda Ayten ile ilgili aramalar da yoğunlaşıyor. 19 yaşında İskenderun’da oturan Arda Ayten, annesine bakıyor. Arda Ayten'e, doktor olan teyzesi de yardım ediyor.
 
Çok fazla masrafı olmadığını ve en çok kitaplara masraf yaptığını anlatan Arda Ayten, bu yıl toplamda 100'den fazla kitap okuduğunu da belirtti.