26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

THY ve Pegasus'tan kısıtlama saatinde uçuşu olan yolcularla ilgili açıklama

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, hafta sonları, sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde yolculuk yapacakların uçuş belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebileceğini açıkladı. Hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili Pegasus Havayolları'ndan yazılı yapılan açıklamada, yolcularının kısıtlamalardan muaf olduğunu söyledi.

18 Kasım 2020 Çarşamba 13:39 - Güncelleme:
THY ve Pegasus'tan kısıtlama saatinde uçuşu olan yolcularla ilgili açıklama

Üstün, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Değerli misafirlerimiz. Türk Hava Yolları olarak güvenli seyahat standartlarımız ile sizleri ağırlamaya devam edeceğiz. Hafta sonları, sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde uçuşu olan misafirlerimiz uçuş belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebilirler." dedi. 

PEGASUS’TAN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Koronavirüsle mücadele kapsamında dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ve bugün İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelge kapsamında 20.11.2020 tarihinden itibaren hafta sonları saat 10.00 ile 20.00 dışında sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

“MİSAFİRLERİMİZ MUAFTIR”

Pegasus Havayolları, kısıtlamanın olduğu saatlerde uçuşu olan yolcular için sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Açıklamada, “20.11.2020 tarihinden itibaren hafta sonları saat 10.00 ile 20.00 dışında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından uçuşu olan misafirlerimiz muaftır. Misafirlerimiz mobil uçuş kartı, bilet görüntüsü gibi uçuşu olduğuna dair bir belge ibraz ederek seyahate katılabilirler” denildi.