Murat Çiçek'in moderatörlüğünde 24 TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Açık Görüş'te, Türkiye ve dünya gündemi uzman konuklarla detaylı biçimde ele alınıyor. Bu hafta gündem, operasyonlar, istikrar ve dış politika üzerine yapılan çarpıcı yorumlarla şekillendi.
KONSOLOSLUK ÖNÜNDE POLİSE SALDIRI
— 24 TV (@yirmidorttv) April 8, 2026
SAVTEK Dergisi GYY Yusuf Alabarda (@yusufalabarda): Dünkü operasyonun amacını Türkiye'ye bir gözdağı vermekti. Eğer gerçekleşirse elleri tokmaklı adamlar davul çalmak üzere Amerika'da bekliyordu. Ama sadece FDD, sadece Washington Post, sadece... pic.twitter.com/8gfpoLqtoV
"TÜRKİYE'YE GÖZDAĞI PLANLARI KURSAKLARINDA KALDI"
SAVTEK Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Alabarda, dünkü saldırıyı Türkiye'ye gözdağı vermek olarak yorumladı. Alabarda, "İçerideki klavyelerine jeton sıkıştığında çalışanlar, Türkiye'nin Avrupa ve Amerika ile iş birliği yapmadığını yazacaktı. Ancak planlar hepsinin kursağında kaldı" ifadelerini kullandı.
Korkut Ata Üni. Öğr. Üy. Dr. Fatma Yeşilkuş (@drfatmayesilkus): Türkiye'nin çok uzun süredir istikrarından, terörsüz bir politikasından rahatsız olan bir kesim var ve bu kesimi de hangi devletler nezdinde oluşturulduğunu biliyoruz.#AçıkGörüş pic.twitter.com/akbc95YElE
— 24 TV (@yirmidorttv) April 8, 2026
İSTİKRAR VE TERÖRSÜZ POLİTİKA HEDEFİ
Korkut Ata Üniversitesi Öğr. Üyesi Dr. Fatma Yeşilkuş, Türkiye'nin uzun süredir sürdürdüğü istikrar ve terörsüz politika hedefinden rahatsız olan grupların varlığına dikkat çekti. "Bu kesimin hangi devletler nezdinde oluştuğu biliniyor" dedi.
AÇIK GÖRÜŞ'ÜN BU HAFTAKİ KONUKLARI
Bu haftaki bölümde İstanbul Aydın Üniversitesi Öğr. Gör. Yeliz Albayrak, Korkut Ata Üniversitesi Öğr. Üyesi Dr. Fatma Yeşilkuş, İletişimci-Yazar Ali Saydam ve SAVTEK Dergisi GYY Yusuf Alabarda konuk olarak yer aldı.




