26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Korkmaz Karaca: İkinci operasyon felaket olurdu

30 Aralık 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Korkmaz Karaca: İkinci operasyon felaket olurdu
Sevilay Yükselir'in sunduğu A Haber'de yayınlanan %100 Siyaset programında Salih Tuna, Fatih Tezcan, Avni Özgürel, Korkmaz Karaca (CHP eski Parti Meclisi Üyesi)operasyonun geldiği nokta ve yankıları değerlendiriliyor.

CHP eski Parti Meclisi Üyesi Korkmaz Karaca, özellikle iş dünyasına yapılmak istenen ikinci operasyonla ilgili "felaket olurdu" yorumunda bulundu.

Karaca, "ben olaya şöyle bakıyorum. 23 Nisan 1920'den bugüne kadar kurulan Cumhuriyet hükümetlerinde 50'nin üzerinde Başbakan gelip geçmiştir. Bunların artıları vardır eksileri vardır. Taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun.

Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir Başbakan'ı hırsız değildir. Hiçbir Başbakan'da "hırsız" diye yuhalanmayı da haketmemiştir." ifadelerini kullandı.

Korkmaz Karaca şöyle konuştu:

Açık söyleyeyim, ben bugün Başbakan üzerinden Türk ekonomisine, Türk iş alemine ve Türkiye'nin markalarına çullanıldığını görüyorum.

TEZCAN'DAN CEMAAT'E TEPKİ

Programın konuklarından Fatih Tezcan ise, Cemaat'in MOSSAD ve CIA'nın çıkarları doğrultusunda hareket ettiğini söylerken, Fethullah Gülen'in daha önceki ABD karşıtı açıklamalarına karşın, yakın geçmişte yaptığı ABD lehine açıklamalarına dikkat çekti.