Polat Alemdar menemen yaptı tüm ekip yedi. Her Perşembe akşamı ekranlara gelen Kurtlar Vadisi Pusu dizisi dün akşam 239.bölümü ile ekranlara geldi.
Yeni bölümde uzun zamandır görüşemeyen ve zor günler geçiren ekip bir araya geldi. Pusat, Zülfükar Ağa, Cahit, Akif, Erhan bir araya geldiler. Polat Alemdar mutfağa girdi ve menemen yaptı.
Herkes bir işin ucundan tutmuştu. Pusat odun kırdı, Erhan çay demledi, Zülfikar Ağa da sofrayı hazırladı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun ana karakteri Polat Alemdar ise ekip arkadaşlarına menemen yaptı. Hep birlikte menemenin başına geçen ekip abilerinin yaptığı menemeni yedi.
DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?
Süha, Polat’a büyük sırrı anlatmaya devam eder. Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benziyor. Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak? Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamışa benzer. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındadır.