23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kuruluş Osman 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuruluş Osman oyuncuları kimler?

Kuruluş Osman oyuncuları kimler? Kuruluş Osman 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman'da Osmanlı Devleti'nin kuruluşu anlatılacak ve Osman Bey rolünde Burak Özçivit yer alacak. Kuruluş Osman'ın geçtiğimiz günlerde 1. bölüm fragmanlarının yayınlanması ile birlikte, ilk bölüm için izleyenlerin sabırsız bekleyişi başladı. Kuruluş Osman hakkında tüm merak edilenlere haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

19 Kasım 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuruluş Osman oyuncuları kimler?
Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde Atv ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kuruluş Osman oyuncuları kimler? Kuruluş Osman 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun anlatılacağı Kuruluş Osman, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Kuruluş Osman'ın geçtiğimiz günlerde 1. bölüm fragmanlarının yayınlanması ile birlikte, ilk bölüm için izleyenlerin sabırsız bekleyişi başladı. Kuruluş Osman hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar.. 
 
 
KURULUŞ OSMAN 1. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 
Kuruluş Osman dizisi 20 Kasım 2019 Çarşamba günü 20:00'de ATV'de başlayacak.
 

KURULUŞ OSMAN 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

 

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER? 
Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda başrol oyuncusu olarak Burak Özçivit fragmanlarda kendini gösteriyor. Burak Özçivit dizide Osman karakterine can verecek. İşte dizinin oyuncu kadrosu ve dizide rolleri;
Saruhan Hünel - Alişar
İsmail Hakkı Ürün - Samsa
Özge Törer - Bala Hatun
Abdül Süsler - Kalanoz
Ragıp Savaş - Dündar
Alma Terziç - İsodora
Ayşegül Günay Demir - Zöhre
Nurettin Sönmez - Bamsı
Seda Yıldız - Şeyh Edebali
 
KURULUŞ OSMAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Kuruluş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.
 
Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şuanda Kuruluş Osman dizi setinde 1500 kişi birinci sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.
 

 
BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?
Burak Özçivit (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken.Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu. Aslen Gazianteplidir.
 
Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur (2001). 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır.
 
2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.
 
İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011:2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştır. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır. 2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyaz perdeye dönmüştü. 2015 yılında başlayan ve 2017'de final yapan Kara Sevda dizisinin ardından ekran macerasına ara veren Burak Özçivit, Kuruluş Osman'da Osman Gazi karakterini canlandıracak.