15 Nisan 2026 Çarşamba / 28 Sevval 1447

Karamollaoğlu'nun yalanı çürütüldü: Valilikten resmi açıklama

Temel Karamollaoğlu'nun Malatya'da kurulan aşevinin kapatıldığı yönündeki iddialarını valilik yalanladı. Karamollaoğlu'nun söz konusu yalanı hakkında yapılan açıklamada, 'Söz konusu alanda geçici işyerleri inşa edileceği için aşevi çadırı uygun başka bir alana taşınacaktır. Yeni yerinde faaliyetine devam edecektir.' ifadeleri kullanıldı.

AA14 Mart 2023 Salı 19:23 - Güncelleme:
Karamollaoğlu'nun yalanı çürütüldü: Valilikten resmi açıklama

Valilikten yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında, bir derneğe ait aşevinin kapatılmak istendiği yönünde iddiaların paylaşıldığı anımsatılarak, bu iddiaların tamamen asılsız olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Söz konusu alanda geçici iş yerleri inşa edileceği için aşevi çadırı uygun başka bir alana taşınacaktır. Yeni yerinde faaliyetine devam edecektir." ifadesi kullanıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından tüm Türkiye seferber olup depremin yaralarını sarmaya çalışırken, sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında depremlere yönelik dezenformasyonlarla ve provokasyonlarla mücadele de hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "Partimizin öncülüğünde Malatya'da kurulan ve günlük 10 bin kişilik yemek ikramı yapılan aşevimizi hangi gerekçe veya korkuyla kapatma kararı alıyorsunuz?" iddialarına Malatya Valiliği'nden yalanlama geldi.

Valilik'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Karamollaoğlu'nun iddiaları yalanlanırken söz konusu aşevinin başka bir alanda faaliyetine devam edeceği belirtildi.

Malatya Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı sosyal medya hesaplarında bir derneğe ait aşevinin kapatılmak istendiği yönünde iddialar tamamen asılsızdır. Söz konusu alanda geçici işyerleri inşa edileceği için aşevi çadırı uygun başka bir alana taşınacaktır. Yeni yerinde faaliyetine devam edecektir."

ÖNERİLEN VİDEO

Gülistan Doku dosyasında 6 yıl sonra büyük operasyon

Kapat
Video yükleniyor...