17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

Manisa Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları! Manisa seçim sonuçları 2023 partilerin oy oranları

Manisa seçim sonuçları için geri sayım başladı. 2018 yılında yapılan seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan, YSK'nın verilerine göre 25 milyon 436 bin oy alarak yüzde %52,38 oyla Cumhurbaşkanı seçmişti. Peki Manisa seçim sonuçlarına göre hangi parti birinci oldu? 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçiminde Manisa'da partilerin oy oranları nasıl? İşte açılan sandık oranı, geçerli oy, toplam seçmen, Cumhurbaşkanı ve milletvekili oy oranları

13 Mayıs 2023 Cumartesi 13:35 - Güncelleme:
Manisa Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları! Manisa seçim sonuçları 2023 partilerin oy oranları

Türkiye, 14 Mayıs'ta Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri için sandık başına gitti. Manisa seçim sonuçları, ilde yaşayan vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Peki, 2023 seçimlerinde Manisa'da hangi Cumhurbaşkanı adayı, hangi ittifak kazandı? 2023 Manisa seçim sonuçları, star.com.tr'den anlık olarak takip edilebilecek. İşte 2023 Manisa AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti seçim sonucu, partilerin oy oranları.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı.

YSK yaptığı açıklamada, seçim yasaklarının kaldırıldığını duyurdu.

Manisa‎ seçim sonuçları nasıl, hangi parti ve Cumhurbaşkanı önde? Manisa'da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimini hangi parti kazandı? İşte Manisa seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı adaylarının ve AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP, HÜDA PAR, Yeniden Refah Partisi, Adalet Partisi, Zafer Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokrat Parti ve Yeşil Sol Parti oy oranları

Manisa seçim sonuçları 2023 için anlık ve canlı sandık sonuçları, 14 Mayıs 2023 Pazar günü star.com.tr tarafından aktarılacak.

MANİSA SEÇİM SONUÇLARI 2023 İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin anlık sonuçları ile Türkiye geneli seçim sonuçları Star seçim sayfasında yer alacak.

Manisa Seçim Sonuçları 2023, adayların ve partilerin il ilçe oy oranlarını haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz.