5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Mardin seçim sonuçları 2023: Mardin Cumhurbaşkanı ve milletvekili oy oranları

Mardin seçim sonuçları için geri sayım sürüyor. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili seçimine katılan partilerin Mardin'de ne kadar oy aldığı ve kaç milletvekili çıkardığı merak ediliyor. YSK'nın açıklamasıyla birlikte sandıklar açılıp, Cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy oranları açıklanacak. 2023 seçimlerinde Mardin'den kaç milletvekili çıktı? Mardin seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan'ın oy oranları Star.com.tr'de 2023 seçim sayfasında anlık olarak yayınlanacak.

13 Mayıs 2023 Cumartesi 13:49 - Güncelleme:
Mardin seçim sonuçları 2023: Mardin Cumhurbaşkanı ve milletvekili oy oranları

2023 Türkiye genel seçimleri 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Mardin seçim sonuçları 2023, Seçim yasaklarının kaldırılmasıyla birlikte açıklanmaya başlayacak. Mardin'de yaşayan vatandaşlar, seçimlerde illerindeki seçim sonuçları detaylarını araştırıyor. Peki, 2023 seçimlerinde Mardin'de hangi Cumhurbaşkanı adayı, hangi ittifak kazandı? İşte, Mardin seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı adayları ve partilerin oy oranları...

14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerde oy kullanma işlemleri saat 17.00'de sona erecek. YSK'nın Resmi Gazete'de yayınlanan "seçim yasakları" kurallarına göre saat 18.00'a kadar basın yayın organlarında seçimler ve sonuçlarına ilişkin haber tahmini ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında ise YSK tarafından seçime ilişkin verilecek haber ve tebliğler basın kuruluşları tarafından paylaşılabilecek. Saat 21.00'den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek.

MARDİN SEÇİM SONUÇLARI 2023

Mardin seçim sonuçları 14 Mayıs Pazar günü en geç 21.00 sonrasında açıklanmaya başlayacak.

Mardin 2023 seçim sonuçları: Cumhurbaşkanı ve milletvekili oy oranları, seçim yasakları kalktığı anda haberimizde yer alacak.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yayın yasağını kaldırmasının ardından seçim sonuçlarını anbean star.com.tr'de detaylı bir şekilde bulacaksınız.

CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ

Açılan Sandık Oranı:

%0.00

RECEP TAYYİP ERDOĞAN:

KEMAL KILIÇDAROĞLU:

SİNAN OĞAN:

2023 MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI

Açılan Sandık Oranı:

%0.00

AK PARTİ:

CHP:

MHP:

İYİ PARTİ:

YEŞİL SOL PARTİ:

BBP:

YENİDEN REFAH:

MEMLEKET PARTİSİ:

ZAFER PARTİSİ:

AP (ADALET PARTİSİ):

SOSYALİST GÜÇ BİRLİĞİ İTTİFAKI (TKP, TKH, SOL PARTİ):

TİP:

DİĞER: