6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

MasterChef Cemre Uyanık nereli, kaç yaşında? MasterChef Cemre kimdir?

İlgiyle izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan hız kesmeden sürüyor. MasterChef Türkiye'nin 40. bölümünde kaptanlık oyununun sonunda şefler en iyi çiğ köfteyi yapan ismi açıkladılar. En iyi çiğ köfteyi yaparak mavi takımın kaptanı olan isim Cemre oldu. Kırmızı takıma kaptan olan isim ise Eda olarak belirlendi. MasterChef Cemre kimdir? MasterChef Cemre Uyanık nereli, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak ediliyor.

6 Kasım 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
MasterChef Cemre Uyanık nereli, kaç yaşında? MasterChef Cemre kimdir?
MasterChef Cemre kimdir? MasterChef Cemre Uyanık nereli, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları tüm MasterChef Türkiye izleyicileri tarafından merak ediliyor. MasterChef Türkiye'nin bu haftaki ilk bölümünde kaptanlık oyunu heyecanı vardı. Kaptanlık oyunu mücadelesinde yarışmacılardan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sevilen lezzeti çiğköfte yapmaları istendi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada en iyi çiğ köfteyi yaparak mavi takımın kaptanı Cemre oldu. MasterChef Cemre hakkında tüm merak edilenlere haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 

 
MASTERCHEF CEMRE KİMDİR? 
Cemre Uyanık 27 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olduğunu söyleyen Cemre Uyanık küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu hayranı olduğunu ve özellikle de yemeklerle alakalı animeler seyretmeyi sevdiğini belirtiyor. Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'te kendini deneyip göstermek istediğini kaydetti.