25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

MasterChef dün akşam kim elendi? MasterChef elenen isim kim oldu?

MasterChef Türkiye'de nefesler tutuldu. Kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı dün akşam MasterChef'e bir kişi veda etti. Tüm MasterChef takipçileri MasterChef elenen isim kim? MasterChef 20 Aralık akşamı kim elendi? gibi soruların yanıtlarını merak ediyorlar. Eleme heyecanının yaşanacağı bu gecede Masterchef Türkiye ile O Ses Türkiye karşı karşıya geldi. MasterChef Türkiye'nin 72. bölümünde (yeni bölümünde) O Ses Türkiye jürisi ile Masterchef yarışmacıları kozlarını paylaştılar. Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Murat Boz'dan oluşan jüri ile sunucu Saadet Özsırkıntı, MasterChef Türkiye yarışmacıları şeflerin verdiği yemekleri en iyi şekilde yapmak için uğraştılar. MasterChef eleme gecesi hakkında tüm detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

21 Aralık 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
MasterChef dün akşam kim elendi? MasterChef elenen isim kim oldu?
MasterChef Türkiye'de dün akşam hem gergin hemde eğlenceli dakikalar yaşandı. Eleme heyecanının yaşandığı bu gecede Masterchef Türkiye ile O Ses Türkiye karşı karşıya geldi. MasterChef Türkiye'nin 72. bölümünde (yeni bölümünde) O Ses Türkiye jürisi ile Masterchef yarışmacıları kozlarını paylaştı. Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Murat Boz'dan oluşan jüri ile sunucu Saadet Özsırkıntı, MasterChef Türkiye yarışmacıları şeflerin verdiği yemekleri en iyi şekilde yapmak için çabaladılar. MasterChef'te bir hafta boyunca yapılan yarışmalar sonrası  Alican, Batuhan ve son olarak Ekin eleme adayı olmuştu. Peki, MasterChef elenen isim kim? MasterChef 20 Aralık akşamı kim elendi? İşte tüm bu soruların yanıtlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 
 
MASTERCHEF ELENEN İSİM KİM? 
MasterChef Türkiye 20 Aralık 2019 bölümünde elenen isim belli oldu. Eleme oyununda Alican, Ekin ve Batuhan yarıştı. Tabağı rakiplerinin gerisinde kalan Batuhan, MasterChef'in beşincisi olarak yarışmaya veda etti.
 

 
MASTERCLASS OYUNUNU KİM KAZANDI?
MasterChef Türkiye 71. bölümde yarışmacılar MasterClass ödül oyununda keyifli bir mücadele verdiler. Mehmet Şef ve Danilo Şef yarışmacılara hediyeleriyle sevindirdi.
 
MasterChef Türkiye 71. bölümde yarışmacılar şeflerden özel dersler alma şansı buldukları MasterClass'ın heyecanını yaşadı. MasterClass'ta soru cevap oyunu oynayan ve ilk turda İsmet Şef'in yaptığı yemeklerde neler kullanıdığını bilmeye çalışan yarışmacılar ikinci oyunda ise Timur Nalbatoğlu'nun hazırladığı dondurmaların neden yapıldığını bulmaya çalıştı.
 
Üçüncü etapta ise yarışmacılar şeflerin gösterdikleri yeşilliklerin ne olduğunu doğru tahmin etmek için mücadele etti. MasterClass ödül oyununda finale ise Cemre ve Ekin kaldı, kazanan ise Cemre oldu...