6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

MasterChef 2019 şampiyonu kim oldu?MasterChef Türkiye'nin birincisi belli oldu!

MasterChef kazananı kim? MasterChef Türkiye birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtları tüm MasterChef Türkiye takipçileri tarafından merak ediliyor. Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de bugün heyecan dolu dakikalar yaşandı. MasterChef Türkiye'nin heyecanla beklenen şampiyonu belli oldu! MasterChef Türkiye finaline dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

30 Aralık 2019 Pazartesi 09:20 - Güncelleme:
MasterChef 2019 şampiyonu kim oldu?MasterChef Türkiye'nin birincisi belli oldu!
MasterChef 2019'un birincisi belli oldu! MasterChef Türkiye'de büyük final heyecanı dün akşam Tv8 ekranlarında yayınlandı. Cemre ve Alican'ın oynadığı büyük final oyununun sonunda 2019 MasterChef kazanan belli oldu. MasterChef kazananı kim? MasterChef Türkiye birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtı da yarışmayı yakından takip eden izleyiciler tarafından aratılmaya başladı. MasterChef Türkiye 2019 finaline dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. 


MASTERCHEF 2019'UN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU!

29 Aralık Pazar günü yayınlanan MasterChef Türkiye final milyonlarca kişi tarafından canlı olarak izlendi. Alican ve Cemre arasında oynanan final oyununda heyecan dolu dakikalar yaşandı. Toplamda 3 oyun oynandı ve en fazla puanı toplayan yarışmacı birinci seçildi. MasterChef Türkiye 2019 birincisi Cemre oldu.


MASTERCHEF'TE ÖDÜL NE KADAR?

Masterchef Türkiye'de geçen yıl büyük ödül 100 bin liraydı. 2019 yılı için henüz bir rakam belirtilmedi. Masterchef kupası ile birlikte birinci olanın 100 bin lira alması bekleniyor. Masterchef'te bu sene ödül oyunlarında kazanan isimlere 10 bin lira para verilmişti.


MASTERCHEF GEÇEN SENE BİRİNCİSİ KİM OLMUŞTU?
MasterChef Türkiye 2018’in birincisi Uğur Kardaş olmuştu.