19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Milli Görüş’ün duayen isimleri, SP tabanını AK Parti’yi desteklemeye çağırdı

31 Mart’ta 103 bin oy alan Saadet Partisi 23 Haziran’da Necdet Gökçınar ile devam kararı aldı. Milli Görüş’ün duayen siyasetçileri, alınan bu kararı eleştirirken, Saadet Partisi tabanını AK Parti’yi desteklemeye çağırdı.

17 Mayıs 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Milli Görüş’ün duayen isimleri, SP tabanını AK Parti’yi desteklemeye çağırdı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul seçimlerine yeniden Necdet Gökçınar ile gireceklerini duyurmasının ardından gözler Saadet Partisi tabanına çevrildi. Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan ile siyasete başlayıp, partilerinde görev alan isimler, yenilenecek İstanbul seçiminde oy verilecek adayın özenle seçilmesi çağrısı yaptı.
 
NECMETTİN AYDIN: KÖTÜ SONUÇLARA ZEMİN HAZIRLAR
 
Yeni Şafak'ın haberine göre; Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan hayattayken Saadet Partisi’nde Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Necmettin Aydın, “94 ruhuyla İstanbul’u CHP’den aldık. Bugün 23 Haziran seçimlerinde aday göstermek, İstanbul’u yeniden CHP’ye vermek gibidir. Beylikdüzü Belediyesi’ni borç batağına sokan biri İstanbul’u da batıracaktır. Bu kişiyi İstanbul’a getirmek ihanettir. Terör örgütüyle yapılan ittifak ile belediyenin kadrolarına terör sempatizanlarının yerleştirilmesi çok kötü sonuçlara zemin hazırlar. İstanbul’u kaosa sürükleyecek birtakım işlerin organize edilmesinin engellenmesi için seçimlerde kime oy verildiği çok önemlidir. İstanbul seçimlerinin kaybedilmesi Türkiye’deki istikrarın da sarsılması demektir. Türkiye düşmanlarının motive olması demektir İstanbullu seçmen buna fırsat vermeyecektir” dedi. Necmettin Aydın aynı zamanda Milli Görüş Platformu’nun sözcüğünü de yapıyor.