4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Müge Anlı Mehmet Muharrem Erbay olayı nedir? Cahit Ergül kimdir?

Müge Anlı programına kızını aramaya gelen Zeynep Ergül, kayıp Mehmet Muharrem Erbay olayının yeniden gündeme gelmesine sebep oldu. Kızının evini beğenmediği için terk ettiğini söyleyen Zeynep Ergül’ün Mehmet Muharrem Erbay’ın ölümüyle ilgili tek şüpheli olan Cahit Ergül’ün kız kardeşi olduğu ortaya çıktı. Açıklamaları ile gündem yaratan Zeynep Ergül'ün sözleri sonrasında Cahit Ergül kimdir? Müge Anlı Mehmet Muharrem Erbay olayı nedir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Müge Anlı Mehmet Muharrem Erbay olayına dair tüm merak edilenler sizlerle..

20 Aralık 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Müge Anlı Mehmet Muharrem Erbay olayı nedir?  Cahit Ergül kimdir?
Cahit Ergül kimdir? Müge Anlı Mehmet Muharrem Erbay olayı nedir? gibi soruların yanıtları tüm Müge Anlı takipçileri tarafından merak ediliyor. Müge Anlı’nın gündeminde yer alan Mehmet Muharrem Erbay olayıyla ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Mehmet Muharrem Erbay’ın ortadan kayboluşuyla ilgili tek şüpheli aynı zamanda yakın arkadaşı olan Cahit Ergül. Müge Anlı programına kızını aramaya gelen Zeynep Ergül, kayıp Mehmet Muharrem Erbay olayının yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Müge Anlı Mehmet Muharrem Erbay olayına dair son dakika gelişmelerine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. 
 
CAHİT ERGÜL KİMDİR? 
Zeynep Ergül’ün Mehmet Muharrem Erbay’ın ölümüyle ilgili tek şüpheli olan Cahit Ergül’ün kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.
 
CAHİT ERGÜL'DEN ŞAŞIRTAN İTİRAF
Cahit bey kuyu hakkında; "Ben kuyu 20 metre ötede dedim. 5 metre alanda dedim. Asitli kuyuyu Mehmet Erbay'ın olduğu kuyuyu gösteririm dedim. Zeynep bana iftira ediyor yazık değil mi bana ya?" itirafında bulundu.
 
Canlı yayına bağlanan Cahit Ergül, kuyu hakkındaki sorulara ise şaşırtan bir yanıt verdi. Tutarsız açıklamalarda bulunan Cahit Ergül; "Ben kuyu 20 metre ötede dedim. 5 metre alanda dedim. Asitli kuyuyu Mehmet Erbay'ın olduğu kuyuyu gösteririm dedim. Zeynep bana iftira ediyor yazık değil mi bana ya?" itirafında bulundu.
 
Müge Anlı’nın bu sözleri hatırlatması ardından ise; "Öyle bir kuyu var ama içinde Mehmet Muharrem Erbay mı var başka bir mi var bilmiyorum. Gidip kuyuyu gösterebilirim ama ben Mehmet Muharrem Erbay'a ne oldu bilmiyorum” açıklamasında bulundu.
 
27,5 yıl imamlık yapan Cahit Erbey, din görevlisi olarak emekli oldu.
 

 
MÜGE ANLI MEHMET MUHARREM ERBAY OLAYI NEDİR?
2017 yılından beri kaybolan Mehmet Muharrem Erbay Müge Anlı'nın programına katılan Zeynep Ergül'ün açıklamaları sonucunda tekrardan gündeme geldi. Zeynep hanımın çevresindekilerin "Evimin yanındaki kuyuya eve su çekmek için kuyu açtık. Ancak orada su çıkmadı...Ben,eşim ve Cahit, Mehmet'in ölüsünü buraya attık. Üzerine de asit döktük arasalar da bulamazlar." anlattığı ortaya çıktı. Zeynep Ergül tüm bu söylemlerini canlı yayında reddetti. 
 
MEHMET ERBAY'IN OLDUĞU KUYUYU GÖSTERİRİM
Cahit bey kuyu hakkında; "Ben kuyu 20 metre ötede dedim. 5 metre alanda dedim. Asitli kuyuyu Mehmet Erbay'ın olduğu kuyuyu gösteririm dedim. Zeynep bana iftira ediyor yazık değil mi bana ya?" itirafında bulundu.