17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

28 Mayıs 2023 Muş Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları! Muş Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 28 Mayıs'ta gerçekleştirildi. Oy verme işlemleri, Türkiye genelinde saat 08.00'de başlayacak, saat 17.00'de sona erdi. Muş seçim sonuçları, yasakların kalmasıyla birlikte paylaşıldı. Muş'ta 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi aday ne kadar oy aldı? İşte Muş seçim sonuçları

27 Mayıs 2023 Cumartesi 14:19 - Güncelleme:
28 Mayıs 2023 Muş Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları! Muş Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları

Muş seçim sonuçları, 28 Mayıs 2023 Pazar günü sandıktan çıkan oy oranlarıyla belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yapılan açıklamaya göre 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan en çok oyu alan isim oldu. Peki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muş'ta kim ne kadar oy aldı? İşte 28 Mayıs Muş seçim sonuçları...

2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminin 14 Mayıs'ta yapılan ilk turunda adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gitti. Muş seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarının sayımı sonucunda belli olacak.

Seçimlerde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanacak olan karar sonrasında seçim verileri yayınlanmaya başladı. Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin anlık oy oranları ile Türkiye geneli seçim sonuçları Star.com.tr seçim sayfasında yer alacak.

MUŞ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Muş seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarının sayımı sonucunda belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan karar sonrasında seçim verileri yayınlanmaya başladı.

Muş Cumhurbaşkanı Seçim Sonuçları ve 2023 Cumhurbaşkanlığı adayların oy oranlarını haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları, YSK'nın kararıyla netleşecek.