16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Mustafa Öztürk: Beddua severlerden İsrail için beddua bekliyoruz

Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Mustafa Öztürk, 'beddua severlerden' bir beddua da, Mescid-i Aksa'ya postallarla giren İsrail için beklediklerini söyledi.

stargazete.com-özel10 Kasım 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Mustafa Öztürk: Beddua severlerden İsrail için beddua bekliyoruz

24 TV'de Beyza Hakan ve Mustafa Öztürk'ün sunduğu Sözden Öte programında Prof. Dr. Mustafa Öztürk İsrail'le ilgili "beddua severlerden beddua beklediğini" söyledi. 

Öztürk, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya postallarla girmesine sert tepki göstererek "akıllarınca bizim mukaddesatımızı çiğneyip oradan bir kargaşa, bir huzursuzluk, bir kışkırtmanın peşindeler" ifadelerini kullandı.

Mustafa Öztürk şöyle konuştu:

Kudüs'te Mescid'in mihrabına kadar girip, postallarıyla akıllarınca bizim mukaddesatımızı çiğneyip, oradan bir kargaşa, bir huzursuzluk, bir kışkırtmanın peşindeler.

Bunlar, Hz. Musa'nın, Hz. Harun'un annelerinden emdiği sütü burnundan getirten bir soy. Burada antisemitizm yapıyor değilim ama, isteyen Nehemya kitabını açsın, bizzat kendi halklarının Allah'a karşı ne tür nankörlükler işlediklerini bizzat kendi kitaplarından okusunlar.

Onlar, Kur'an-ı Kerim'in tabiriyle "lanet"i hakediyorlar. Allah belalarını versin.

ONLARIN BEDDUALARI ETKİLİ OLUYOR, BİR BEDDUA DA İSRAİL'E BEKLİYORUZ

Bir de bu bedduaseverlerden beddua bekliyoruz. Etkili oluyor onların bedduaları biliyorsunuz. Asıl beddua edilecek yere o beddua bakalım ne zaman gelecek. "Biraz da onların evlerine Allah ateşler salsın" diye bir beddua bekliyoruz, inşallah gelir. 

PROGRAMIN TAMAMINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ: 

*