5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

O Ses Türkiye 2020 finalistleri belli oldu! O Ses Türkiye'de finale kimler kaldı?

O Ses Türkiye 2020 finalistleri kimler? O Ses Türkiye finale kimler kaldı? gibi soruların yanıtları tüm O Ses Türkiye takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor.. TV8'de yayınlanan ve tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı dün akşam canlı yayınla saat 20:00'de TV8 ekranlarında yaşandı. O Ses Türkiye'de yarı finale kalan yarışmacılar arasında en fazla yarışmacıya sahip olan jüri üyesi Hadise oldu. Hadise, takımından 6 yarışmacı ile yarı finale gitmeye hak kazandı. Beyaz'ın takımından 5 yarışmacı, Seda Sayan ve Murat Boz'un takımından ise 3'er yarışmacı yarı finalde mücadele edecek. O Ses Türkiye finaline dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

15 Şubat 2020 Cumartesi 09:16 - Güncelleme:
O Ses Türkiye 2020 finalistleri belli oldu! O Ses Türkiye'de finale kimler kaldı?

TV8'de yayınlanan ve tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı dün akşam canlı yayınla saat 20:00'de TV8 ekranlarında yayınlandı. Tüm izleyiciler O Ses Türkiye 2020 finalistleri kimler? O Ses Türkiye finale kimler kaldı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırıyorlar. O Ses Türkiye'de yarı finale kalan yarışmacılar arasında en fazla yarışmacıya sahip olan jüri üyesi Hadise oldu. Hadise, takımından 6 yarışmacı ile yarı finale gitmeye hak kazandı. Beyaz'ın takımından 5 yarışmacı, Seda Sayan ve Murat Boz'un takımından ise 3'er yarışmacı yarı finalde mücadele edecek. 2020 O Ses Türkiye finali hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik..

O SES TÜRKİYE 2020 FİNALİSTLERİ KİMLER?

O Ses Türkiye'de nefesler tutuldu ve O Ses Türkiye şampiyonu kim olacak merakla bekleniyor. Dün akşam TV8 ekranlarında O Ses Türkiye yarı final heyecanı canlı yayında yaşandı. Beş aylık mücadele sonrasında O Ses Türkiye'de finale çıkan isimleri halk oylaması belirledi. Açıklanan sonuçlara göre Beyaz'ın takımında 2, Hadise'nin takımında 2, Seda Sayan'ın takımından ve Murat Boz'un takımından birer kişi O Ses Türkiye yarı finaline kaldılar. 

İŞTE O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ...

Soner Kip (Beyazıt Öztürk)Turgut Çıngı (Murat Boz)Eyüp Sultan Aylar (Hadise)Uygar Erdoğan (Beyazıt Öztürk)Biran Ceren Dörter (Hadise)Alkan Dalgakıran (Seda Sayan)

O SES TÜRKİYE YARI FİNALE KALAN YARIŞMACILAR KİMLER OLDU?

O Ses Türkiye'de yarı finale kalan yarışmacılar arasında en fazla yarışmacıya sahip olan jüri üyesi Hadise olmayı başardı. Hadise, takımından 6 yarışmacı ile yarı finale doğru gidiyor. Beyaz'ın takımından 5 yarışmacı, Seda Sayan ve Murat Boz'un takımından ise 3'er yarışmacı yarı finalde mücadele edecek.

Hadise'nin takımı: Hayri Kasaç, Eyüp Sultan Aylar, Biran Ceren Dörter, Yağız Ayaksız, Gürsu Çavuşoğlu, İlayda Coşkun

Beyaz'ın takımı: Fulya Karabey, Cem - Cenk Solmaz, Kerem İlbaylı, Uygar Erdoğan, Soner Kıp

Seda Sayan'ın takımı: Alkan Dalgakıran, Ebrahim Esmaili, Ayşenur Gül

Murat Boz'un takımı: Sofia Saakasvili, Turgut Çıngı, Anıl Bekem

O SES TÜRKİYE BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

O Ses Türkiye final bölümü yarın (15 Şubat Cumartesi) ekranlara gelecek.