25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Soner Kip kaç yaşındadır, nerelidir? O Ses Türkiye Soner Kip kimdir?

O Ses Türkiye Soner Kip kimdir? Soner Kip kaç yaşındadır, nerelidir? gibi soruların yanıtları tüm O Ses Türkiye izleyicileri tarafından merak ediliyor. O Ses Türkiye'nin heyecanla beklenen yarı finali sona erdi ve finale kalan yarışmacılar belli oldu. Canlı yayında yapılan O Ses Türkiye yarı finalinde 17 yarışmacı yeniden sahne aldılar. İki tur sonrasında altı yarışmacı, O Ses Türkiye finalisti oldu. Beyazıt Öztürk'ün takımında yer alan Soner Kip'de O Ses Türkiye finalisti olmayı başardı. O Ses Türkiye Soner Kip'de finalist olarak adını yazdırmayı başardı. Soner Kip hakkında merak edilenleri sizler için derledik..

15 Şubat 2020 Cumartesi 16:15 - Güncelleme:
Soner Kip kaç yaşındadır, nerelidir? O Ses Türkiye Soner Kip kimdir?

O Ses Türkiye'nin heyecanla beklenen yarı finali sona erdi ve finale kalan yarışmacılar belli oldu. Canlı yayında yapılan O Ses Türkiye yarı finalinde 17 yarışmacı yeniden sahne aldılar. İki tur sonrasında altı yarışmacı, O Ses Türkiye finalisti oldu. Beyazıt Öztürk'ün takımında yer alan Soner Kip'de O Ses Türkiye finalisti olmayı başardı. Performansı ile dikkat çeken Soner Kip hakkında araştırmalar hız kazandı. O Ses Türkiye Soner Kip kimdir? Soner Kip kaç yaşındadır, nerelidir? gibi soruların yanıtları tüm O Ses Türkiye takipçileri tarafından merak ediliyor. O Ses Türkiye Soner Kip hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik. 

O SES TÜRKİYE SONER KİP KİMDİR?

O Ses Türkiye Soner Kıp 2012 yılında ATV’de yayınlanan Bir Şarkısın Sen’in minik yarışmacılarından biriydi. Seslendirdiği sanat müziği eserleri ve sesiyle herkesi büyüledi.

Soner Kıp Bir Şarkısın Sen’de de hayat hikayesiyle ilgi çekmişti. İşte Bir Şarkısın Sen’deki Soner Kıp’ın hayat hikayesi; Babası bir trafik kazası sonucu çalışamayacak durumda olduğundan okulu bırakmak zorunda kalmış. Çay bahçesinde garsonluk yapmaya başlamış ve çalıştığı yerde akşamları şarkı söylemeye başlamış. Elemelere katılmak için cep telefonunu düşük bir modelle değiştirmiş ve o parayla yarışmaya gelmiş.

O minik ses Soner Kıp büyüdü ve O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Ancak bu defa farklı bir hayat hikayesiyle. Soner Kıp: Tekirdağ’da yaşıyor, 10 kardeşler. Soner ise ailenin en küçüğü. Müzikle 10 yaşından beri ilgileniyor. Küçükken tepsi çalarken şarkı söylüyordu. Babası gırtlak kanseri, çalışamıyor. Babası kendi gözünde çok iyi biri ve babasının ona ’kafanı kullan’ sözünden dolayı O Ses Türkiye yarışmasına katıldığını söyledi.

Acun Ilıcalı, ’’Nasıl geçiniyorsunuz?’’ sorusuna Soner Kıp ise "Kardeşlerden eve kim ne getirirse onunla geçimimizi sağlıyoruz. Ben de şarkı söyleyerek eve katkıda bulunuyorum." şeklinde cevap verdi.

Soner Kıp, bundan 7 yıl sonra yeniden O Ses Türkiye'ye katılarak mücadele etti.