19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

O tacizci bakın kim çıktı?

İzmir'de bir parkta kız çocuklarını taciz ettiği öne sürülen A.S.'nin iki üniversite mezunu olan üst düzey bir yönetici olduğu öğrenildi.

27 Temmuz 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
O tacizci bakın kim çıktı?

İzmir'de 10 gün önce bir restoranın Oyun parkında oynayan kız çocuklarını taciz ettiği öne sürülen 41 yaşındaki A.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.Taciz olayı, 17 Temmuz Perşembe günü, saat 20.40 sıralarında, Bostanlı'da lüks bir restoranda yaşandı. İddiaya göre, omzunda çanta, kafasında şapka bulunan şüpheli, restoranın parkına giderek, burada 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz etti. A.S.'nin aynı gece iki ayrı restoranda daha çocukları taciz ettiği belirlenince hakkında bu kez de yakalama kararı çıkartıldı.

Üç dil bildiği, biri ABD'de olmak üzere iki üniversite mezunu olduğu, ünlü bir şirkette üst düzey yöneticilik yaptığı öğrenilen A.S'nin yabancı uyruklu bir kadınla evli olduğu da belirtildi. A.S.'nin aynı gece Bostanlı Açık Hava Tiyatrosu önünde de 8 yaşında bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu ortaya çıktı. A.S polis tarafından her yerde aranıyor.