6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Öğrencilere ücretsiz internet müjdesinde tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversiteli öğrencilere 10 GB ücretsiz internet tanımlanacağının müjdesini vermişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine verilecek ücretsiz 10 GB'lik internetle ilgili olarak “Bu ayın sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz ama yetişmezse de kasım ayının başında hazır olmuş olacak” ifadelerini kullandı. Öğrencilere bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık 10 GB kota tanımlanacak.

IŞIL SEREN ŞENER24 Ekim 2023 Salı 20:25 - Güncelleme:
Öğrencilere ücretsiz internet müjdesinde tarih belli oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine verilecek ücretsiz 10 GB'lik internetle ilgili sürecin tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi.

Bakan Uraloğlu, üniversite öğrencilerine verilecek ücretsiz 10 GB'lik internete ilişkin de şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanı'mızın sizlere vadettiği 10 GB internetle ilgili süreci aşağı yukarı tamamladık. Gençlik ve Spor ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile çalışıyoruz. Bu ayın sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz ama yetişmezse de kasım ayının başında hazır olmuş olacak. Onları size vermiş olacağız. Bilgisayar ve cep telefonuna ciddi bir destek sağlamış olacağız. O da netleşti."