20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

On binlerce kişi Başkan Erdoğan'ın doğum gününü kutladı

26 Şubat 1954 tarihinde dünyaya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a doğum günü vesilesiyle tebrik mesajları yağdı. #İyikiDoğdunREİS ve #İyikiDoğdunMilletinAdamı etiketlerinin altında toplanan on binlerce kişi Başkan Recep Tayyip Erdoğan için sosyal medyada paylaşımlar yaptı.

AA26 Şubat 2022 Cumartesi 04:06 - Güncelleme:
On binlerce kişi Başkan Erdoğan'ın doğum gününü kutladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 68. doğum günü dolayısıyla sosyal medyadan çok sayıda tebrik mesajı yayımlandı.

26 Şubat 1954'te doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 68'inci doğum günü için Twitter'da "İyikiDoğdunReis", "MilletinAdamı68Yaşında" ve "Sayın Cumhurbaşkanım" etiketleriyle paylaşımlar yapıldı. Paylaşımlar, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Bu büyük davanın kutlu yükünü taşıyan güzel insan... Doğum gününüz kutlu olsun. Mevla nice yıllara sağlık ve afiyet içinde kavuşmayı nasip etsin." diye yazdı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ise, "Ömrünü Milletimize hizmete vakfeden, yol ve dava arkadaşı olmakla iftihar ettiğim Muhterem Cumhurbaşkanımıza, Cenab-ı Hak'tan sağlıkla, âfiyetle, huzurla, uzun ömür diliyorum." dedi.

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Güçlü yarınlar ve büyük başarılar için milletine hizmet yolunda kendini adayan liderimiz, Cumhurbaşkanımız aynı davada sizlerle yürümekten büyük bir onur duyuyor, nice başarılı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Rabb'im sizi başımızdan eksik etmesin." notuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesajların yer aldığı videoyu paylaştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Devlet yük değildir devlet yük alır, devlet vatandaşının mutluluğuyla mutlu olur. Ülkesine, milletine adanmış bir ömür... Huzurla hayırlarla mücadeleyle dolu daha çok yolumuz var." mesajını paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, "İyikiDoğdunMilletinAdamı", "MilleteAdananÖmür" etiketleriyle paylaştığı mesajında, "Dünya bugün olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bugün kararsız değiliz. Bugün güçsüz değiliz ve bugün lidersiz değiliz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, güçlü Türkiye idealinde emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yer aldığı fotoğrafını "Vatana, millete adanmış bir ömür." notuyla paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ise Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı paylaşımında, "Milletinin duasını almış, mazlumlara sığınak olmuş, Türkiye'ye hizmet yolunda destansı bir mücadele vermiş Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Sizinle yürümek ne büyük onur." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, "Millete adanan bir ömür, milletin sevgisiyle güçlenen bir lider: Recep Tayyip Erdoğan." notuyla kutlama mesajı yayımladı.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, "Millet hizmet yoluna adanmış bir ömür. Rabbim size hayırlı ve uzun ömür versin, ülkemizin başından eksik etmesin." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "MilleteAdananBirÖmür" etiketiyle "Ömrünü milletine adamış liderimiz, Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Rabb'imden nice sağlıklı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Millete adanmış bir davada Milletin Adamı ile birlikte yürümek ne büyük bir onur." kutlama mesajı paylaştı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise mesajında "Milletimizin derdiyle dertlenen, hüznüyle kederlenen, sevinciyle mutlu olan Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'a milletimize hizmet yolunda nice hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum." ifadesini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise kutlama mesajında "Bugün bölgesinde güçlü, dünyada saygı duyulan söz sahibi bir Türkiye varsa arkasında 'MilleteAdananÖmür' var, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var... Sağlıkla, başarılarla dolu nice yıllara." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını eklediği paylaşımını "Yeniden güçlü ve büyük Türkiye yolunda 'MilleteAdananBirÖmür' Nice yıllara." notuyla yayınladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da "Ömrünü millete hizmete adayan, mazlumların duasını alan, mahzunların derdini sırtında taşıyan, yüreğinde Türkiye sevdasıyla bize yol gösteren bir lider... Rabb'imden nice sağlıklı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin." paylaşımını yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı sosyal medya hesabından ise "Hayal, gerçeğe atılmış bir tohumdur..." Recep Tayyip Erdoğan. Hayaller ile gerçeklerin kavuştuğu bir ülke olmamıza katkılarınız için minnettarız. İyi ki doğdunuz." notuyla video paylaşıldı.