26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Palu ailesi 4. kez hakim karşında!

Palu ailesi 4. kez hakim karşısına çıktı. Müge Anlı Palu davasında son dakika gelişmesi var mı? sorusunun yanıtı tüm Müge Anlı takipçileri tarafından merak ediliyor.

22 Kasım 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Palu ailesi 4. kez hakim karşında!
Türkiye 21 Aralık'tan beri ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında kan donduran iddiaların eşliğinde Palu Ailesi'ni konuşuyor. Türkiye'nin gündemine oturan Palu ailesi davasında son dakika gelişmeleri güncel olarak araştırılıyor. 
 
PALU AİLESİ 4. KEZ HAKİM KARŞISIDA!
Türkiye'nin gündemine oturan Palu ailesi davasında son dakika gelişmeleri güncel olarak araştırılıyor. Bugün Palu ailesi 4. kez hakim karşısına çıkarıldı.  
 
Tutuklu sanık Tuncer Ustael, Emine Usta El, Havva Palu, İsa Palu, Ayşe Palu, Fatih Palu'nun duruşma salonuna getirildi. Duruşmada taraf avukatları da hazır bulundu. Duruşma, Meryem Tanhal'ın öldürüldüğü dönemde Palu ailesine ait apartmanda kiracı olarak kalan ve Tuncer Ustael'in Palu ailesine ait apartmanı satmasında kendisine aracı olan tanık Ş.K.'nin dinlenmesi ile başladı. Duruşmada dinlenilen tanık Ş.K. bir süre Tuncer Ustael'in kiraladığı evde kiracı olarak kaldığını belirterek, “Diğer sanıkları tanımam. Sadece Tuncer'i tanırım. Oğlum kendilerinin evinde kiracıydı. ‘Baba ev sahibim evini boşaltıyor, kiralayacak. Gel sen otur' dedi. Ben de gittim kiraladım. Eve girdiğimde duvarları falan döküktü, tadilat yaptık. Yaklaşık 3-4 ay kadar evde yaşadım. Sonra Tuncer, apartmanı satacağını, alıcı bulup bulamayacağımı sordu. Ben de kendisine yardımcı oldum. Ben de kendisini Bekir Ak isimli birisi ile tanıştırdım Daha sonra aralarında anlaştılar. Karşılığında Didim'de bir daire, Karasu'da bir elma bahçesi ve 70-80 bin TL civarında bir para alarak evi sattı. Ben kendisinden para almadım. Yaşanan olaylar hakkında başka bir bilgim yok” dedi.