3 Nisan 2026 Cuma / 16 Sevval 1447

Parkta korkunç olay: 2 yaşındaki çocuğu boğazından yaraladı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde parkta oyun oynayan 2 yaşındaki çocuk, madde etkisinde olduğu iddia edilen bir şüphelinin bıçaklı saldırısına uğradı. Küçük çocuk boğazından yaralandı.

IHA2 Nisan 2026 Perşembe 23:57 - Güncelleme:
Parkta korkunç olay: 2 yaşındaki çocuğu boğazından yaraladı

Olay, saat 17.00 sıralarında Karabağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi 4263 Sokak'ta bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, parkta oyun oynayan S.E. (2), kimliği henüz belirlenemeyen ve madde etkisinde olduğu öne sürülen bir şüphelinin saldırısına uğradı. Şüpheli şahıs, elindeki bıçakla küçük çocuğu boğazından yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptı. Küçük çocuk, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

SUÇ ALETİYLE BİRLİKTE EVİNDE YAKALANDI

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olayı gerçekleştiren şüphelinin kimliğini ve adresini tespit etti. Şüpheli, evine düzenlenen operasyonla suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.