25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Pınar Gültekin cinayetinde son dakika! Pınar Gültekin o gün katili Cemal Metin Avcı'yı sosyal medyadan engellemiş!

Muğla'da vahşi bir cinayete kurban giden Pınar Gültekin'in öldürülmesi ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Pınar Gültekin'in kaybolduğu gün sosyal medya hesabından kendisini öldüren Cemal Metin Avcı'yı engellemesi, emniyetin dikkatini bu isim üzerinde yoğunlaştırdı ve cinayet bu sayede çözüldü. Pınar'ı öldüren kişinin bulunmasında diğer detay ise benzin oldu. İşte Pınar Gültekin'i gençliğinin baharında öldüren Cemal Metin Avcı'nın yakalanmasını sağlayan detaylar...

22 Temmuz 2020 Çarşamba 11:47 - Güncelleme:
Pınar Gültekin cinayetinde son dakika! Pınar Gültekin o gün katili Cemal Metin Avcı'yı sosyal medyadan engellemiş!

Muğla'da öldürüldükten sonra cesedi bir varile konulan ve ardından üzerine beton dökülen Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'yı sosyal medya hesabı ele verdi. Pınar Gültekin'in, kaybolduğu gün katil zanlısı Cemal Metin Avcı'yı Temmuz'un 16'sında sosyal medya hesabından engellediği ortaya çıktı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesi ile ilgili son dakika detayları ortaya çıkıyor. Muğla'da bir Bar işletmecesi olan Cemal Metin Avcı tarafından dövüldükten sonra boğularak öldürülen Pınar Gültekin cinayeti aydınlanıyor. Pınar Gültekin'i öldürdükten sonra cansız bedenini varile koyup yaktıktan sonra üzerine beton döken katil, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Genç kızı katleden caninin yakalanması ile ilgili detaylar gün yüzüne çıktı. İşte Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili son dakika haberi...

KATİLİ SOSYAL MEDYA HESABINDAKİ DETAY ELE VERDİ

Hürriyet'in haberine göre; Jandarma ve Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğünün kurduğu özel ekip, Pınar Gültekin'in sosyal medya hesabını inceledi. Yapılan incelemede, Pınar Gültekin'in sosyal medya hesabından 16 Temmuz tarihinde cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı'yı engellediği ortaya çıktı.

Pınar Gültekin İnstagram hesabı: Pınar Gültekin İnstagram adresi

İKİ SORU İLE CİNAYET ÇÖZÜLDÜ

Jandarma ve Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Pınar Gültekin'in yakın çevresinden aldığı bilgiler doğrultusunda, Cemal Metin Avcı ile uzun süredir birliktelikleri bulunduğu bilgisi üzerine bu kişi hakkında incelemeler yaptı. Katil zanlısı Avcı, üzerindeki şüphelerin artması sonrası gözaltına alındı. Zanlının sorgusunda, sosyal medya hesabının Pınar Gültekin tarafından 16 Temmuz tarihinde neden engellendiği ve akaryakıt istasyonundan pet şişe içinde aldığı benzini ne yaptığı soruları üzerine cinayet düğümü çözüldü.

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz günü, yalnız yaşadığı Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi'ndeki evinden çıktı. Ailesi İstanbul'da yaşayan Pınar'a, ablası Sibel Gültekin telefonla ulaşamayınca paniğe kapıldı.

Sibel Gültekin ile annesi Şefika Gültekin, Muğla'ya gelerek, Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı'na kayıp ihbarında bulundu. Harekete geçen jandarma ve polis ekipleri, Pınar'ı bulmak için arama çalışması başlattı.

Pınar Gültekin'in en son Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM'de görüldüğü saptandı. Bunun üzerine buralardaki tüm güvenlik kameraları mercek altına alındı.

Pınar Gültekin cinayetinde son dakika... Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'dan soranlara iğrenç cevap!

ŞÜPHELİ HAREKETLERİ VE BİDONLA BENZİN ALMASI ELE VERDİ: 16 TL’LİK BENZİN ALMIŞ

Birçok kişinin ifadesine başvuran ekipler, gözaltına aldığı genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı'nın söylemlerinin tutarsız olduğunu fark etti.

Gültekin'in kaybolmasıyla ilgili detay bulmak için Akyaka ve Menteşe ilçesindeki çok sayıda güvenlik kamerası kaydı izlendi, tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar değerlendirildi.

Görüntülerde,Cemal Metin Avcı'nın Menteşe ilçesindeki benzin istasyonundan bidonla benzin aldığı görüldü.

Ekipler, saat 05.00 sıralarında bölgede bulunan çöp varilini kesip, Gültekin'in yanmış cesedine ulaştı.

Jandarma Genel Komutanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nda üst makamlara olayla ilgili sunulan bilgi notunda, 'Yapılan incelemede İl merkezinde bulunan bir petrol istasyonundan 16 TL’lik benzin aldığı tespit edilmiş, yapılan kamera incelemesinde benzini iki adet pet şişede aldığı tespit edilerek, kapsamlı yapılan sorgusu neticesinde ikrarda bulunmak zorunda kalmıştır.' denildi.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Cemal Metin Avcı'nın görüntüleri izleyince suçunu itiraf ettiği, ilk ifadesinde, bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı Gültekin'in tekrar barışma isteğini geri çevirmesi üzerine bağ evinde olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Gültekin'in annesi, ablası, yakınları ve okul arkadaşları ile bazı STK temsilcileri Adli Tıp Kurumu morgu önünde bekliyor.

PINAR'I ÖLDÜREN CANİ TUTUKLANDI

Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i (27) vahşice öldüren bar işletmecisi Cemal Metin Avcı (32), jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Jandarma ve polis ekiplerince alınan yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan Avcı, ’canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürme’ suçundan tutuklandı.