9 Haziran 2025 Pazartesi / 13 ZilHicce 1446

Polis memuru Arif Demir'in şehit edilmesiyle ilgili şok gerçek!

Diyarbakır Silvan'da polis memuru Arif Demir'in, teröristlerce ateşe verilen TIR için belediyeden defalarca talep edilmesine rağmen itfaiye ekibi gönderilmemesi üzerine TOMA ile müdahale için olay yerine gittiği ve roketatarlı saldırıda şehit olduğu öğrenildi.

AA12 Kasım 2015 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Polis memuru Arif Demir'in şehit edilmesiyle ilgili şok gerçek!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dün polis memuru Arif Demir'in TOMA ile müdahale sırasında şehit olduğu yangın için daha önce belediyeden itfaiye talebinde bulunulduğu ancak bu talebin karşılanmadığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, dün Diyarbakır Caddesi'nde teröristlerce ateşe verilen TIR'a müdahale için Silvan Belediyesinden itfaiye talep edildi.

Olay yerine itfaiye ekibi gönderilmemesi üzerine bu talep defalarca yinelendi.

Belediye tarafından itfaiye talebi karşılanmayacağının anlaşılmasının ardından olay yerine TOMA sevk edildi.

Yangına müdahale eden TOMA'ya düzenlenen, bir polis memurunun yaralandığı, polis memuru Demir'in de şehit olduğu roketatarlı saldırının bu gelişmenin ardından yaşandığı öğrenildi.